Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet bennem szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saucony kérdése:

Mi lehet bennem szerintetek?

Figyelt kérdés

Régóta nem vagyok együtt az exemmel hosszú évek óta.

Mégis tartottuk a kapcsolatot persze nem rendszeresen de ha bementem hozzá boltba, mindig beszélgettünk vagy Viberen telefonon de olyan átlagos dolgokról.. lányunkrol aki már nem gyerek 22 éves stb.. sokszor nézegettem a régi közös képeinket, visszaemlékeztem kellemes együtt töltött ünnepekre egyszóval a régi életünkre. Sose egyikünk se próbálta meg újra hozzászoktunk a rengeteg év alatt hogy így beszélgetünk. Viszont feltűnt nekem az utóbbi időben nem igazából ír vissza gyakorlatilag semmit sem. Lányommal egy munkahelyen dolgozunk szóba került ez a téma És elmondta hogy ismerkedik valakivel és azért nem ír vissza mert nem akarja hogy a srácnak ez rosszul essen. Ezzel semmi probléma nincs én úgy gondolom. Csak nem értem mi zajlik most le bennem :( nagyon rossz érzés kapott el kezdek valamiféle mélypontra kerülni emiatt. Említettem már hogy hosszú ideje nem vagyunk együtt kb 8 éve igaz elköltözni 5 éve sikerült csak. Nem értem mi ez bennem miért érzem azt hogy a torkom mint ha szorítaná valami.. Valami.olyamsit érzek hogy véget ért ez az egyetlen egy kötelék is amivel tudunk egymással kommunikálni. Lányom szerint nem tudja hogy hogy mondja el hogy ne bántson meg ezzel. Én már nem írok neki nem keresem tiszteletben kell hogy tartsam. Ha valaki tud segíteni írja meg ha már volt ehhez hasonló helyzetben hogy kell ezt túlélni? Kérlek benneteket ne oktassatok és ne vessetek meg engem ezért erre van most a legkevésbé szürkeségem.

2023. nov. 28. 08:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Valami.olyamsit érzek hogy véget ért ez az egyetlen egy kötelék is amivel tudunk egymással kommunikálni."

Ez a válasz rá. A megszokott rend felborult. Hozzá kell szokni.

2023. nov. 28. 08:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Hozzá lehet?
2023. nov. 28. 08:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze.
2023. nov. 28. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Az van benned, hogy magányos vagy és eddig simán hozzá fordultál, amikor akartál vagy mikor elkezdett eluralkodni benned a magány érzése. Most meg van neki valaki, aki számára magasabb prioritás, mint te. Úgymond hoppon maradtál.
2023. nov. 28. 08:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazad lehet ezen túl kell lenni ezek után sem születésnap sem karácsonyi irasokat köszöntőket nem írok neki zéró lesz minden így van ez rendjén
2023. nov. 28. 09:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!