Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randipartnernek megmondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randipartnernek megmondjam hogy menstruálok?

Figyelt kérdés

Randiztunk már párszor, szex is volt. Mindennap csetelünk. Tegnap még arról beszéltünk milyen jó lenne együtt zuhanyozni meg összebújni stb.

De megjött a menzeszem és reggel megkérdezte hogy vagyok, akkor ma este van-e kedvem átmenni...

Gáz ha megírom neki hogy elkezdődött a menzeszem és fáradt vagyok. Majd legközelebb , de azért aranyos...

Vagy ne beszéljek menzeszről inkább?

2023. nov. 25. 12:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Nyugodtan mondd meg, én is mindig szoktam jelezni. Sokat elárul, hogy hogyan reagál a pasi. Érett felnőttként, vagy hisztis kisfiúként. Ez egy természetes folyamat, nem kell titkolózni.
2023. nov. 25. 12:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én el szoktam mondani, mert természetes dolog és nem akarok agyilag kisfiúkkal kezdeni.
2023. nov. 25. 12:59
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

Ne hari, megjött, elegge görcsölök. Igy is szeretnéd, hogy atmenjek? Egy kis maszír jól esne mondjuk"

Én ezt írnám

2023. nov. 25. 13:11
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Áhh, már megint ez a más módon is segíthetsz rajta duma. Mit számít, hogy a kérdező szarul van, azért csak szopjon, merazadóga. Undorító! Amúgy miért nem a pasi megy hozzád ilyenkor?
2023. nov. 25. 13:28
 15/23 A kérdező kommentje:
Mert ő este végez és munka után már nem tudna átjönni. Nincs csatlakozás. Egyébként meg megértő volt. Megbeszéltük hogy következő hétvégén és el is jön értem :)
2023. nov. 25. 13:29
 16/23 anonim ***** válasza:
22%

15

Tehat, ha mensizel, es nem.lehet veled dugni, akkor no tali? 😳

2023. nov. 25. 13:30
 17/23 A kérdező kommentje:
Én nem akarok vele talizni ilyenkor. Mert abba mi a jó, ha görcsölök mellette? Jobb jókedvűen, tartalmasan talalkozni. Nem csak dugni szoktunk. De látom sokan ezen lovagolnak.
2023. nov. 25. 13:43
 18/23 anonim ***** válasza:
7%
Szereted a málna lekvárt? Mert szökik a málna.
2023. nov. 25. 13:44
 19/23 anonim ***** válasza:
88%

Legjobb az őszinteség.

"Megjött reggelre, és en ilyenkor nagyon rosszul vagyok, egész nap fáj, görcsöl a hasam. Ne haragudj, de igy most nem szeretnék átjönni."

2023. nov. 25. 13:47
 20/23 anonim ***** válasza:
77%
Rosszul vagyok, nincs kedvem menni. Ennyit elég mondani. Mondjuk azért átgondolhatnád, hogy miért ugrálsz egy pasinak.
2023. nov. 25. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!