Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktuális párotokkal szoktatok beszélni az exeitekről?
Illetve megosztjátok vele hány kapcsolatotok vagy szexpartneretek volt előtte?
Akinek sok volt, ti kamuztok róla, lefaragtok a számokból?
Akik szűzek, kapcsolatszűzek, ti kitaláltok képzeletbeli exet?
Talán, mert szégyelli mindkettő.
Te szóba állnál olyannal, aki 30 éves és/vagy szűz, nem volt még kapcsolata, vagy olyannal, akinek ennyi idősen volt 15 kapcsolata, és több 100 emberrel szexelt?
Nem hinném.
Szoktunk, engem érdekel a másik múltja és szeretem, ha őt is az enyém. Úgy alapból utálom, ha akármi téma tabuként van kezelve, akkor nem érzem, hogy egy pár lennénk, ha vannak dolgok, amikről nem beszélünk és kész.
Nem szoktam számokból meg kapcsolattípusokból következtetéseket levonni, kivéve ha teljesen tapasztalatlan, azzal nem biztos, hogy szeretnék foglalkozni már 30 felett, ne velem éljen meg mindent először, ez nem vonz. De érdekel, milyen élete volt előttem, ebbe a kapcsolatok is beletartoznak.
Igen.
Ha már valaki a párom, akkor bízok benne annyira, hogy ne titkolózzak. Ami pedig megtörtént, az már a múltam része, az is valamikor én voltam, és ezzel együtt kell egymás elfogadni, nem csak egy részét. Nyilván a jövő az, ami felé megyünk, de ez nem azt jelenti, hogy a múltról meg titkolózni kéne.
"Te szóba állnál olyannal, aki 30 éves és/vagy szűz, nem volt még kapcsolata, vagy olyannal, akinek ennyi idősen volt 15 kapcsolata, és több 100 emberrel szexelt?"
Igen.
Kezdjük ott, hogy általában nem az első leszólításnál mondjuk ezt el. "-Szia, van kedved beszélgetni? -Szia, igen, 16 évesen veszítettem el a szüzességemet, azóta 15 pasival szexeltem, és 6 párkapcsolatom volt. Beszélgessünk." Nyilván ez nem így megy. Ergo amikor már ez témába kerül, akkor már valamilyen szinten ismerjük egymást. De egyébként: jártam olyannal, aki 22 évesen már 30 pasival szexelt, meg olyannal is, aki 25 évesen csókszűz volt. Miért kéne ezen fennakadni? Pont, hogy itt jön elő az, amit #1 írt, hogy a jelenben kell élni. Ez nem azt jelenti, hogy a múltról titkolózni kell, hanem azt, hogy nem az alapján kell az illetőt, és a közös jövőnket megítélni.
Muszáj volt, ha akartam, ha nem, mert az exem bántalmazott... érzelmileg és szexuálisan, és a barátom itta volna meg a levét, ha én mindent magamban tartok.
Nehéz volt beszélni, de megértette, miért adok xy reakciót (pl miért sírtam el magam az első orálnál vele), és hogy kicsit legyen türelmes, mert félek.
De neki is voltak csontvázak, arról is beszélgettünk. Ez normális és sokszor szükséges, hogy megérthesd a másikat.
"Te szóba állnál olyannal, aki 30 éves és/vagy szűz, nem volt még kapcsolata"
naponta szóba állok az emberekkel, függetlenül a partnereik számától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!