Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, aki bejön, de nem tudom, hogy mit csináljak, mert nem kifejezetten az esetem és nem túl helyes. Hogy állnátok ti ehhez?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, aki sajnos nem igazán szép, sőt. Azonban sajnos eléggé vonzódom hozzá és nem tudom, hogy miért. Kicsit furcsán érzem magam a helyzettől.2023. nov. 22. 15:27
11/21 anonim válasza:
"Tetszik, csak zavar, hogy mit gondolna pl anyám, aki mindenkit kritizál…"
Nem kell egybol megismernie anyukadnak. Mar nem vagy gyerek .
12/21 A kérdező kommentje:
Igaz, de biztos kéne képet mutatnom. Mondjuk egyre jobban bejön külsőleg is…
2023. dec. 2. 16:15
14/21 anonim válasza:
Ez most tényleg a felnőtt párkapcsolatok témakör? Ez nekem elég tinis kérdésnek tűnik.
15/21 anonim válasza:
Ahogy ért az eszem, úgy tettem félre a zsánerkategóriát. Így mostanra olyan férfiakkal is el tudnék képzelni többet, akikkel eddig - a külsejük miatt - nem.
No, de ehhez más téren kell elég nagyot homorítaniuk: értelmileg, érzelmileg, emberileg.
16/21 anonim válasza:
Akkor legyél párkapcsolatban anyáddal.
17/21 anonim válasza:
Azota meggondolta magat a kerdezo.. be volt rugva vagy allva .. nem meri felvallalni magat.
18/21 anonim válasza:
Felejtsd el őt hogyha egyszer szégyelled
19/21 anonim válasza:
Szerintem szakits meg fele minden kapcsolatot sokkal jobbat érdemelsz, hisz te tökéletesen nézel ki <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!