Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy kellene érteném?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy kellene érteném?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy lánnyal, már egy ideje. Párszor találkoztunk is.

Elmondtam neki, hogy komolyabbak a szándékaim es többet érzek iránta, es nagyon vonzódom hozza.

Ő azt mondta , hogy nem érti az érzéseit, mert nem érzi, hogy vonzodna hozzam, de valamiért meg is vonzódik hozzam, főleg lelkileg. Hogy egésznap szinte rám gondol, es ha nem beszélünk akkor nagyon hiányzom neki, es ha valami történik vele, akkor az az első gondolta, hogy nekem elmondja.

Ezt nem nagyon értem, most mi a tény állás. Mert nekem vagy tetszik valaki vagy nem. Ő 22 éves lány.

2023. nov. 22. 00:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szituban már nem beszélgetni kell. Amíg csak szóban vagytok, addig ezt fogja mondani.
2023. nov. 22. 01:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "Rohadtul semmi esélyed nálam haver" kedvesebb verziója.
2023. nov. 22. 01:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Talonban vagy tartva
2023. nov. 22. 07:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor mond neki hogy egy alvilagi strici vagy.
2023. nov. 22. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!