Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért van kitéve minden?
Lányoknál segg, behúzott has, mell kitéve... Ebből áll a személyiségük? Bemutatkozás nincs, de komolyat keresnek állítólag.
Fiúk hasonlóan rosszak. Félmeztelen képek, ultra cringe pózolás, bedurantott izmok. Ők is csak ebből állnak? Személyiség 0?
Mielőtt jönnek a rosszindulatú kommentek, nem, nem vagyok dagadt, és nem azért írtam ki a kérdést mert irigykedem az említett emberek testére.
Pont most írtam ki egy kérdést hogy mi ez a jelenség....de oké felőlem azt gondolsz amit akarsz.
"Teis ezekre vered"
Te viszont az "is" szóval hivatalosan is elszóltad magad és beismerted.
Perverz.
"#7 Csodás érv. Gondolom te örülsz neki mert ha mást nem, és nem tudod randira hívni a lányt, akkor legalább verni még mindig tudod rá :)"
Nő vagyok, nem verek semmit. Engem is idegesítenének ezek a képek, ha látnám őket - ezért nem nézem.
Képekre verés miota perverz?
Videókra verés is perverz?
Hát szerintem attól független, hogy lazábban öltöznek a társkeresős képeken, nem azért teszik ki, hogy Fütyis Matyi kicsapja rájuk....de jó tudni hogy ennyien vagytok akik társkeresős képekre verik.
Oké perverz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!