Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam helyre a hibáimat, nőként egy pasinál? Egyáltalán helyre lehet vagy hagyjam? ( több lent )
Ha ô a legnagyszerûbb pasi, akit ismersz, az elég szomorú. Az egész sztori hiteltelen. De tegyük fel, hogy.... Ebben az esetben lépj túl rajta. A beteges megfelelési kényszer süt az egész kérdésbôl.
Hagyd a p..ba és keress olyat, aki mellett önmagad vagy, megélheted az érzéseid ôszintén. Valakit, aki kezdettôl odafigyel rád.
Ha arra célozgatsz, hogy Volt egy kis bdsm, akkor meg olvass utána, hogy mi a traumás k9tôdés. Pont azért nem tudsz kilépni, amiért egy bántalmazó kapcsolatból.
Miből gondolod, hogy az exével nem hármasoznak, meg van ilyen cuckold hajlam benne, amit veled is meg akart élni?
Én elengedném annyival, hogy nem ugyanarra vágyunk és nem szeretném átélni azt, amire ő vágyik, ez van, ezeket a lapokat osztotta a sors.
De mivel te rosszul érzed magad az egésztől(nekem könnyen menne az elengedés, ha meg akarna osztani másokkal), most gyorsan még írhatsz neki, hogy hiányzik, úgy, ahogy van, mindenestül. Aztán majd ha tényleg megszeretett kirakja az exet, de aztán ne csodálkozz, ha párkapcsolaton belül is többesezne, nyilván fontos neki, mivel többször is felhozta és ne magadból indulj ki, hogy te teljesen monogám vagy kapcsolatban is, sokan nem ilyenek, szerintem ez a pasi sem.
Szóval én nagyon erősen megfontolnám a dolgot. Gondolom azért ex ment vissza, mert rajta kívül nem talál mást, akinek bejön a csoportos szex párkapcsolatban.
Andersen. 😂😂😂
Miért nem írsz szerelmi regényeket? A Wattpad vagy mi a te oldalad.
Nem tudok mit írni azoknak, akik szerint kitalált mese. Talán bóknak veszem, hogy ilyen meseszerű dolgok történnek az életemben 🤷🏻♀️
Azoknak, akik érdemleges választ adtak, köszönöm. Valóban van bennem megfelelési vágy és aludva egyet a dolgokra, jóval józanabb fejjel, ebből biztosan elengedés lesz, mivel valóban nem egy dologra vágyunk. Apró dolgokat nem említettem, mint pl.ritkán, de vannak közös projektjeink, a közös munkákat a mai nappal visszamondtam.
Még egyszer köszönöm, akik kívülállóként adtak olyan választ, ami megerősített, hogy talán ezt nem én rontottam el, ez így volt helyes, hogy így történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!