Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam helyre a hibáima...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam helyre a hibáimat, nőként egy pasinál? Egyáltalán helyre lehet vagy hagyjam? ( több lent )

Figyelt kérdés
Évek óta tetszik egy pasi, én sem voltam közömbös számára, de nagy nőcsábásznak ismertem meg, ezért nem mondhatni, hogy mutattam érdeklődést feléje. Ismerősök voltunk már 3 éve, ritka beszélgetésekkel, amikor is tavasszal kb.egyidőben lettünk szinglik. Egy találkozás alkalmával összejöttünk. Mindketten azt mondtuk, ez csak szex ( nagy beszélgetésekkel ). A szexuális perverzitásai kissé megijesztettek, de kezdtem jól venni az egészet. Többször találkoztunk, mindig ő keresett, én soha. Nem ugrottam, ha hívott, hagytam megdolgozni egy-egy találkozóért. Egyik alkalommal kajáltunk a fürdőkádban, egy erdei túrámról meséltem, amikor megjegyeztem, hogy ott kellett volna lenni és átélje, amit én. Rögtön rávágta, hogy csak semmi közös program. Mondtam rendben, de mintegy magyarázatként hozzáfűzte, hogy a közös programokkal érzések jönnének. Szembe nevettem, hogy ne féljen, nem fogok beleszeretni. Visszakérdezett, hogy rá nem gondoltam? Ott is hagyott. Utána mentem, ült egy széken és nézett maga elé. Aztán magához húzott és táncolni kezdtünk. Úgy éreztem, sír, de kétlem. A tánc végén megkérdezte, hogy boldog vagyok?!, mondtam igen és visszakérdeztem, hogy ő az és azt válaszolta, most nagyon. Aznap viszont elválásnál ismét felvetette, hogy vonjunk még be valakiket a szexuális kapcsolatunkba. Nem-et mondtam. Párszor megpróbálkozott, de a válaszom mindig ez volt, hogy ő menjen, csinálja, engem ebből hagyjon ki. Aztán egy este áthívott magához, hogy csak beszélgessünk. Ott volt egy barátja, sejtettem, hogy hármast akar, de csak beszélgettek, aztán megcsókolt. A barátja nem nyúlt hozzám. Egyre többször csókolt, már le akarta szedni a ruhám, amikor közbeszóltam. Leállítottam és elmondtam a véleményem ezen dolgairól, hogy pszichológiai szempontból hol van a bibi. Kértem, hogy ne a barátja előtt beszéljük meg, de ragaszkodott hozzá. Mindent elmondtam, ami eszembe jutott, nem veszekedtünk, nem emeltem fel a hangom, csak beszéltem. Lehajtott fejjel hallgatott, aztán megkért, hogy menjünk kettesbe a hálóba. Beértünk és megcsókolt, hogy a lábam megbicsaklott és széttárta a karjait és azt mondta, tegyél velem amit csak akarsz. Nem kötözött ki, nem csapdosott, semmit nem vett elő, csak szeretkeztünk, finoman, végig tartva a szemkontaktust. Amikor elélvezett, annyit mondott, szerinte nem vagyok emberi. Bebújt a hátamba, megfogta a kezeim és azt mondta, ő csupán azt akarta tőlem, hogy fogjam meg a kezét, bízzak benne és együtt tapasztaljuk meg a dolgokat. Megkérdezte, én mit akarok. Mondtam, szexet, de csak kettesben, semmi mást. Ez volt az utolsó beszélgetésünk. Hazahozott és többe nem keresett. A mai nap egyik szomszédjához kellett mennem. Láttam egy autót a kapuja előtt. Megkérdeztem a szomszéd hölgyet, hogy ki van az autóval és mondta, hogy az ex-barátnő visszajött, kibékültek. Mint egy forró fazék víz, éreztem hogy elárasztanak érzések. Ismertem annyira, hogy tudom, hogy retteg az érzésektől. Talán én is. Ezért bebiztosítottam őt, hogy nincsenek érzéseim, jó ez a csak szexuális kapcsolat, miközben voltak érzések, nekem voltak. Hazudtam neki, magamnak. Nem tudom, ha neki is voltak érzései, talán igen, és az helyett, hogy megfogtam volna a kezeít, hogy ne féljen, totál rideg voltam és rengetegszer kijelentettem, hogy szexre kell. Most fáj. El tudom engedni, gondolom el is kell, ha kibékült az exével, de ő a legnagyszerűbb pasi, akit ismerek. Van bármi értelme helyrehozni, vagy megpróbálni helyrehozni a dolgokat?
2023. nov. 19. 00:45
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Érdemben nem tudok ehhez hozzáfűzni semmit. De ennyire még szöveg nem fogott meg, úgy érzem maximálisan átadtad az érzéseid.:)
2023. nov. 19. 01:21
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon ismerős nekem ez... csak nem egy idősebb külföldi pasiról van itt szó?
2023. nov. 19. 01:53
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Egy próbát szerintem megér... legalább nem marad benned "mi lett volna, ha" érzés...
2023. nov. 19. 05:01
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
1-es jo naiv vagy! A kerdezo neha szokott ki irni hogy tesztelje az irovenajat.. de mar megint atment andersenesbe ! Nem termeszetes az irasod sosem lesz hiheto!
2023. nov. 19. 05:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ô a legnagyszerûbb pasi, akit ismersz, az elég szomorú. Az egész sztori hiteltelen. De tegyük fel, hogy.... Ebben az esetben lépj túl rajta. A beteges megfelelési kényszer süt az egész kérdésbôl.

Hagyd a p..ba és keress olyat, aki mellett önmagad vagy, megélheted az érzéseid ôszintén. Valakit, aki kezdettôl odafigyel rád.

Ha arra célozgatsz, hogy Volt egy kis bdsm, akkor meg olvass utána, hogy mi a traumás k9tôdés. Pont azért nem tudsz kilépni, amiért egy bántalmazó kapcsolatból.

2023. nov. 19. 06:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy az exével nem hármasoznak, meg van ilyen cuckold hajlam benne, amit veled is meg akart élni?

Én elengedném annyival, hogy nem ugyanarra vágyunk és nem szeretném átélni azt, amire ő vágyik, ez van, ezeket a lapokat osztotta a sors.

De mivel te rosszul érzed magad az egésztől(nekem könnyen menne az elengedés, ha meg akarna osztani másokkal), most gyorsan még írhatsz neki, hogy hiányzik, úgy, ahogy van, mindenestül. Aztán majd ha tényleg megszeretett kirakja az exet, de aztán ne csodálkozz, ha párkapcsolaton belül is többesezne, nyilván fontos neki, mivel többször is felhozta és ne magadból indulj ki, hogy te teljesen monogám vagy kapcsolatban is, sokan nem ilyenek, szerintem ez a pasi sem.

Szóval én nagyon erősen megfontolnám a dolgot. Gondolom azért ex ment vissza, mert rajta kívül nem talál mást, akinek bejön a csoportos szex párkapcsolatban.

2023. nov. 19. 07:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Andersen. 😂😂😂

Miért nem írsz szerelmi regényeket? A Wattpad vagy mi a te oldalad.

2023. nov. 19. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Úr isten ezt tagolás nélkül leírni xd
2023. nov. 19. 10:55
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem tudok mit írni azoknak, akik szerint kitalált mese. Talán bóknak veszem, hogy ilyen meseszerű dolgok történnek az életemben 🤷🏻‍♀️

Azoknak, akik érdemleges választ adtak, köszönöm. Valóban van bennem megfelelési vágy és aludva egyet a dolgokra, jóval józanabb fejjel, ebből biztosan elengedés lesz, mivel valóban nem egy dologra vágyunk. Apró dolgokat nem említettem, mint pl.ritkán, de vannak közös projektjeink, a közös munkákat a mai nappal visszamondtam.

Még egyszer köszönöm, akik kívülállóként adtak olyan választ, ami megerősített, hogy talán ezt nem én rontottam el, ez így volt helyes, hogy így történt.

2023. nov. 19. 16:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Tehát akkor most üresedés van? :D
2023. nov. 20. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!