Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik a korától?
Egyik híres, neves appon beszélgetünk napok óta...viszont
....ott 41 év van kint .
Meg találtam egy olyan képet róla (baromi véletlen!!!!)amin rajta van a születési helye ,ideje !!!
Ehez a 41 évhez, csapjunk hozzá még 5 évet!!Magyarán 46 éves a pasi (egyébként simán el megy 41 nek!!!!)
Mikor buktassam le?
Holnap találkozunk először, már csak azért is el megyek .
Kérjem el a szemelyi igazolványát?
N32
Egyetértek azokkal, akik ennél a pontnál befejeznék az ismerkedést. Mindenkinek jogában annyi éves ember ismerkedni, ahány éves neki még belefér. Ez az egyik, a másik pedig, hogy ultra gáz egyből tudatos és szándékos hazugsággal indítani egy ilyen alap kérdésben. Ha már a legelején hazudik, mi lesz később..??
"akkor bizony nem fogom elfogadni hogy a valós korom miatt hátrálj ki"
De bizony, hogy el fogod fogadni, ugyanis semmi mást nem tehetsz! Mégis mit képzeltél, majd kényszeríted a másikat, hogy maradjon veled? Nem is értem.
Dobtam már azért pasit, mert hazudott a koráról. Nem csak az, hogy 5 évvel idősebb volt, mint amit mondott.. Hanem maga az, hogy egyből az elején hazugsággal indított. Ráadásul tudta jól, hogy nálam a felső határ kb 4-5 a férfi javára, így szépen bekamuzta, hogy 5 évvel idősebb, közben 10 évvel volt az. Azért álljunk már meg.
Hadd döntse már el mindenki, hogy neki mi az a korhatár, ami még belefér ismerkedés terén vagy úgy egyáltalán rendben van-e számára hazugsággal kezdeni egy kapcsolatot. Férjem egyik haverja is valamilyen érthetetlen oknál fogva bejátszotta ezt a kamut egy csajnak, annyi volt csak a gond, hogy közeledett a szülinapja és szépen le is bukott, hogy nem annyi éves, mint amit mondott. Repült. 🤷🏻♀️ Szvsz megérdemelte.
“amíg nem tudtad hány éves vagyok akkor bizony nem fogom elfogadni hogy a valós korom miatt hátrálj ki.”
Aztán ezt mégis hogy gondoltad? Mindenki akkor és emiatt hátrál ki egy ismerkedésből/kapcsolatból, amikor és amiért csak akar. Nem tehetsz mást, mint hogy elfogadod, ugyanis erővel nem veheted rá, hogy márpedig fogadja el. A nem az nem!
Kedves egészségére, szíve-joga és az ő dolga.
Őszintén nem értem mire akartok ezekkel a példákkal kilyukadni? Attól én még ugyanúgy kivágom azt a pasit, aki tudatosan hazudik már a 0. perctől, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!