Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem érdekli?
Szerintem őt nem érdekli, de te sem szereted màr őt. A legjobb ha elveteted és szakítasz a pasival, hidd el, találsz majd egy normális férfit akivel majd együtt fel tudjátok nevelni a közös gyereketeket.
25N
Jaj ezek a véletlen terhes lettem dumák.
Hagyjuk már.
Keszulj az egyedulallo anyaságra .
Hogy lettél véletlenül terhes?
Egyébként nem érdekled őt ez egyértelmü, az is hogy nem fogtok együtt maradni. Gyerek ide vagy oda.
Már az is jel lehetett volna hogy heti egyszer találkoztatok, kis távolságnál. Kb összejártatok szexelni.
Az meg hogy nem védekeztetek leginkább a te butaságod, vállalnod kell a következményeket. Ő rá az elmondottak alapján ne nagyon számíts semmiben.
Sajnálom, de legyen ez egy örök tanulság neked!
#3 a kérdező leírta, hogy védekeztek és úgy csúszott be. Ritka de van ilyen.
Amúgy meg kérdező sajnálom, de talán jó (nyilván nem jó, csak megpróbálom a másik oldalt megfogni), hogy ez időben kiderült. Felelősségteljes vagy, hogy így nem vállalod be a gyereket, a párod pedig nem a társad. Nem érdekled te sem, se a baba.
Kívánom a legjobbakat!
Nem vagy egyszerű személyiség.
Történeted szerint te kezdted a távolságtartást, a fiú igazodott hozzád, most megváltozott felé az elvárásod. Érdemes egy kapcsolatban folyamatosan a szeretem, nem szeretem viselkedéseket egyeztetni, mert ez segíti az egymáshoz való igazodást. (A női személyiség érzelem vezérelt a férfiak racionálisak a fehér az fehér, a fekete fekete.)
Együttlétetek következménye, hogy állapotos lettél. A gyermeknek van apja akivel most haragban vagy, de nem egyedül ő felelős ezért a helyzetért. Te vagy a leendő gyermek anyukája, bár nem optimálisak a körülmények de ez a gyermek nem vádolható a szülei cselekedetével. Tőle biztosan olyan szeretetet kapnál amilyenben még soha nem volt részed.
Ne a hibákat keresd, hanem a megoldásokat! Adj esélyt a párodnak, hogy apa lehessen! Engedd, hogy szerethessen!
A kapcsolat alakítása mind kettőtök feladata.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!