Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sem érdekli?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem érdekli?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok a barátom 24,fél éve vagyunk kapcsolatban de már előtte is ismertük egymást nagyon régóta. Valamiért szoros volt a kapcsolatunk első perctől kezdve, nem igazán találkozgattunk csak fél éve kezdtünk akkor össze is jöttünk. Mostanában nagyon ritkán találkoztunk teljesen elhidegültem tőle már semmi sem olyan mint az elején, de nem is töri magát ha szólok érte. Eddig még nem volt olyan hogy 1 héten többször is találkoztunk volna mindig csak 1x de mostanában már egyszer sem , pedig nem lakik messze tőlem és kocsija is van. Az elején amúgy nem zavart a heti 1 találkozó mert én is dolgozom és egyébként sem szeretem a nagyon nyomulos pasikat akik 0 24 velem akarnak lenni, én ezt mindigis soknak tartottam az elején. Egy idő után kezdett el ez zavarni. Egy időben direkt nem találkoztam vele már ha hívott se amugyis elment a kedvem aztán megmondtam neki hogy miért. Nyilván neki állt feljebb na de nem is ez a lényeg. A legfontosabb most az hogy védekezés mellett mégis terhes lettem, én el akarom vetetni mert egyébként is teljesen bizonytalan vagyok vele kapcsolatban, nem szeretnék tőle gyereket, már ezek után el is fogom hagyni. Az hogy terhes vagyok, tegnap derült ki és ő ezek után nyugodtan elaludt, én semmit sem aludtam. Nyilván ha tehetném nem vetetném el de én neki nem szeretnék gyereket szülni. Egyébként tudja mennyire zavar engem ez az egész és nem tudom, tényleg úgy érzem nem érdekeli semmi, beszéltünk továbbra is de nem támogatott egy kicsit sem érzelmileg vagy bármi. Ő ezek előtt többször említette hogy neki jo lenne mar egy gyerek még mielőtt megcsinaltam a tesztet azelőtt is erről beszélt. Ahogy kiderult már nem így állt hozzá, amit igazából nem is bánok mert én ahogy írtam is nem szeretnék most gyereket. Amúgy nekem vannak rossz tapasztalataim ilyen párkapcsolat téren, és úgy érzem simán írogat másokkal. Járkálni nem hiszem hogy járna valahova még mondta is hogy amióta velem van meg van valtozva nem megy sehova ha hívják se max a barátaival megy el meg inni egy üdítőt. Nem tudom mi a baja, de tenyleg úgy érzem hogy nem szeretnék vele lenni tovább.

2023. nov. 17. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem őt nem érdekli, de te sem szereted màr őt. A legjobb ha elveteted és szakítasz a pasival, hidd el, találsz majd egy normális férfit akivel majd együtt fel tudjátok nevelni a közös gyereketeket.

25N

2023. nov. 17. 08:39
 2/7 anonim ***** válasza:
7%

Jaj ezek a véletlen terhes lettem dumák.

Hagyjuk már.

Keszulj az egyedulallo anyaságra .

2023. nov. 17. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Hogy lettél véletlenül terhes?

Egyébként nem érdekled őt ez egyértelmü, az is hogy nem fogtok együtt maradni. Gyerek ide vagy oda.

Már az is jel lehetett volna hogy heti egyszer találkoztatok, kis távolságnál. Kb összejártatok szexelni.

Az meg hogy nem védekeztetek leginkább a te butaságod, vállalnod kell a következményeket. Ő rá az elmondottak alapján ne nagyon számíts semmiben.

Sajnálom, de legyen ez egy örök tanulság neked!

2023. nov. 17. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Téged se érdekel ő, kölcsönös az érzés. Menj abortuszra inkább ha lehet, ne hogy szivjon a gyermek miatattok.
2023. nov. 17. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 a kérdező leírta, hogy védekeztek és úgy csúszott be. Ritka de van ilyen.

Amúgy meg kérdező sajnálom, de talán jó (nyilván nem jó, csak megpróbálom a másik oldalt megfogni), hogy ez időben kiderült. Felelősségteljes vagy, hogy így nem vállalod be a gyereket, a párod pedig nem a társad. Nem érdekled te sem, se a baba.

Kívánom a legjobbakat!

2023. nov. 17. 13:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Most végeztem a munkában, egész nap alig beszéltünk mivel dolgoztam, most beszélünk de fel sem hozza ezt az egész helyzetet tök felszínes a beszélgetésünk. Kb mintha semmi sem történt volna tegnap 😔 amikor elaludt este írtam neki hogy "most te tényleg elaludtál?" Erre reggel ez volt a válasz: jó reggelt igen bealudtam, te miért nem aludtál? 😂 számomra ez már egy kicsit vicces.
2023. nov. 17. 20:26
 7/7 1Léna ***** válasza:
58%

Nem vagy egyszerű személyiség.

Történeted szerint te kezdted a távolságtartást, a fiú igazodott hozzád, most megváltozott felé az elvárásod. Érdemes egy kapcsolatban folyamatosan a szeretem, nem szeretem viselkedéseket egyeztetni, mert ez segíti az egymáshoz való igazodást. (A női személyiség érzelem vezérelt a férfiak racionálisak a fehér az fehér, a fekete fekete.)

Együttlétetek következménye, hogy állapotos lettél. A gyermeknek van apja akivel most haragban vagy, de nem egyedül ő felelős ezért a helyzetért. Te vagy a leendő gyermek anyukája, bár nem optimálisak a körülmények de ez a gyermek nem vádolható a szülei cselekedetével. Tőle biztosan olyan szeretetet kapnál amilyenben még soha nem volt részed.

Ne a hibákat keresd, hanem a megoldásokat! Adj esélyt a párodnak, hogy apa lehessen! Engedd, hogy szerethessen!

A kapcsolat alakítása mind kettőtök feladata.

2023. nov. 18. 07:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!