Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ért ez alatt?

Figyelt kérdés

Oviban dolgozom és ma bejött egy volt ovis akinek írt az apukája,hogy sajnos már nem voltam bent mikor jöttek. Írkálunk néha. Eddig úgy éreztem van mindkettőnk részéről vonzalom érdeklődés a másik felé. De írt egy olyan mondatot amit nem annyira tudok hova tenni.

Egyik óvónőről hogy reméli nem kap el semmi betegséget, mert mostanában kicsit versenyt fut az idővel meg saját magaval.

Ez alatt mit érthetett? Akar tőle valamit?

2023. nov. 15. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:

"Egyik óvónőről hogy reméli nem kap el semmi betegséget, mert mostanában kicsit versenyt fut az idővel meg saját magaval."

Együtt vannak/randiznak/tetszik neki/kedves, empatikus a férfi.

2023. nov. 15. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Amikor bent voltak az oviban az egyik ovonő beteg volt?

Nekem ez jönne le.

Higy sajnálja h nem találkoztatok de egy masiktol meg reméli hogy nem kap el semmit.

2023. nov. 15. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Haláli zavaros, amit leírsz...féltékeny vagy. Neki meg jobban bejön a kolléganő.....ennyi.
2023. nov. 15. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!