Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "húzod az agyát"-nak számít, ha nem kerülöm az illetőt, de közömbösen igyekszem viselkedni?
Figyelt kérdés
Kölcsönös vonzalom, durranó kémia.
Majd - mivel amúgy ebből nem lehet semmi - én (a nő) átváltottam közömbösbe. Ezt mutatom, de amúgy magamban nem így érzem, valójában nem tudom pontosan mi látszik kívülről ebből, de nem mutatok semmit. Mintha misem történt volna, úgy csinálok. A csávó is ezt teszi, bár néha ritkán még elkapom egy egy pillantását, de nem nyomul meg semmi.
Szerintetek lehet mondani, hogy húzom az agyát? Mivel azért kerülni nem kerülöm, teljesen nem iktattam ki az életemből, de ezt nem is tudnám amúgy.
2023. nov. 15. 13:20
1/5 anonim válasza:
Nem, erre nem lehet ezt mondani.
2/5 anonim válasza:
Kijelentetted neki, hogy nem lesz köztetek semmi? Ha igen akkor nem húzod az agyát, de ha nem és nem kerülöd ahogyan kellene és még adsz is neki jeleket miszerint vevő vagy rá nonverbális kommunikáció által akkor ja hülyíted őt.
3/5 anonim válasza:
Nem, de ha ennyire eltudjátok játszani a közömböst mindketten, akkor azért annyira nem "durranó kémia" ez.
4/5 anonim válasza:
3assal értek egyet.
Amit te itt leírtál kérdező, rohadtul messze áll attól, hogy húznád a másik agyát.
5/5 anonim válasza:
A másik agyának a húzása amikor szándékosan kecsegteted, célozgatsz, ígérgetsz. Ez csak szimpla emberi kommunikáció amilyen bárki mással is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!