Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért cáfol meg mindent? Pl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért cáfol meg mindent? Pl nem értem rá, dolgoztam. Nem is dolgoztál.

Figyelt kérdés

Vagy aludtam, azért csak most írok. Aha persze- a válasz.

Talán 5 percet beszéltünk ill cseteltünk, abban 14 hasonló beszólása volt.(megszámoltam)

Es csodálkozik miért nem akarok vele jàrni, lenni. Nem érti.

5 percben 14 szer szemétkedik velem.

És azt várja mikor randizunk mikor adom már be neki a derekam. Miközben már az első mondatban beszólással számonkéréssel kezdi úgy ír rám is, aztán meg ő akarja megmondani en mit csináltam. Nem is aludtam nem is dolgoztam mert ő aztán jobban tudja?

#cáfolások
2023. nov. 15. 09:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem hisz el neked semmit, mert tudja, hogy kihasználod. Így ő is ki akar téged. Azért "bunkó". Te persze hagyjod neki, mert tetszik neked hogy az és persze,hogy előszedheted. Mindketten idióták vagytok.
2023. nov. 15. 10:43
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem haználom ki. Semmi olyat nem nyujt amit ne akarna. Semmiféle kihasználás nincs. Semmi miatt nem bőg.

Az a baja hogy soha nem jövök vele össze. Dehát bunkózásra hülye is lennék összejönni.

2023. nov. 15. 10:45
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Azért, mert ennyit érsz. Kár hogy nem jössz össze vele, ő pontosan úgy kezel téged ahogyan azt megérdemled. Egy olcsó, undorító, szánalmas kis nyomorék vagy, csak gratuláűlni tudok hozzá :D
2023. nov. 15. 10:58
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem én ennyit érek. Nem en vagyok az olcso nyomorék hanemaki ezeket írja:D

Ez az ember mindenkivel ilyen. Csak más nők előbb szexelnek is vele mert hülyék. Reményeket táplálnak:D Vajon miert megy minden kapcsolata tönkre?

Nekem már az első randin leesett hogy milyen. Már ott elkapálta magát az nagy sztori volt:D

2023. nov. 15. 11:08
 15/21 A kérdező kommentje:
Bőven többet érek annál hogy bunkó férfiakkal kéne járjak.
2023. nov. 15. 11:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen bunkó és ne is akarjon tőled semmit, de a pénze és a társasága azért jól jön.
2023. nov. 15. 15:21
 17/21 A kérdező kommentje:

Most miert baj itt egyeseknek ha vki nem jár bunkókkal?

Ez miatt határokat tartok frendzone es nem több.

2023. nov. 15. 16:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Te egy troll vagy. Más okot nem találok arra, hogy miért nem tudod felfogni, amit itt írnak neked. Nem az a baj, hogy bunkóval nem akarsz járni, hanem az, hogy ennek ellenére elfogadsz tőle dolgokat, ergo kihasználod.
2023. nov. 15. 16:28
 19/21 A kérdező kommentje:

Semmi olyat nem nyújt amit nem akarna. Én nem megerőszakolom hogy menjunk enni. Éttermekben amugy is én állom a saját részem és velem tartani se kötelező neki soha.

Semmit nem kötelezo. Meg soha nem is kérek tőle semmit.

Es legitobb 1 évre volt letiltva is.

Nem használ ki senki semmit.

Csak gyk-n van ez ha egy pasi bármit is fizet akkor az nekik kihasználás lehuzás. Más pasi sz.rik bele nem a pénz számíztneki. Hanem az az idő amit kap a nőtől.

2023. nov. 15. 16:41
 20/21 A kérdező kommentje:
Más pasiknak a nő ideje vagy bármilye többet ér mint a sz.ros pénze.
2023. nov. 15. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!