Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy domináns nő milyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy domináns nő milyen a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 16:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jó összefügg. De ha nyaggatja a gyerekkel vagy a lakásfelújítással, hogy higgye el, az az ő érdeke, akkor nem csak kezdeményezte, hanem nyomást gyakorolt rá. Kérdést is annyiféleképpen lehet megfogalmazni, hogy ne az legyen, hanem játszma. Ilyenkor szokták akárhány év múlva vagy tipikusan válásnál kinyögni, hogy igazából ők nem is akarták volna. Ezért mondtam, hogy kettőn áll.
2023. nov. 14. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:

11

Igen, kétségtelenül. A domináns jellem nagyon rossz irányokat tud venni, főleg ha nem találkozik kellő ellenállással.

2023. nov. 14. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Szar..sajnos én ilyen vagyok és nagyon sok pasinak ez nem tetszik. Pedig céltudatos vagyok és nagyon is talpraesett , jelenleg független nő. Mindig úgy neveltek,hogy tudjak fúrót használni. A pasiknak ez mind nem tetszik , szeretik a kiszolgáltatott nőket és lesik miben segíthetek nekik , mivel tudnának ők dominálni. Eddig nem is találtam megfelelő partnert...engem zavar is ha valaki puhány és az alapvető dolgokhoz nem ért. Általában távolság tartóak az emberek mellettem. Egyik ismerősöm azt mondta "biteing aura" van körülöttem," harapós ". Pedig akik igazán meg akarnak ismerni és meg is teszik ...nagyon jó barátok leszünk.
2023. nov. 14. 20:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#13 Pedig szerintem nincs azzal semmi gond, ha nem esik le a körmöd, mert be kell verni egy szöget. Nekem tetszenél ilyen téren, pedig én se ijedek meg, ha meg kell csinálni valamit.
2023. nov. 15. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!