Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is férfiatlan nem elküldeni a barátnő közeléből az udvarlókat?
Barátokkal buliztunk. Egy srác kicsit stírölte a barátnőmet, aztán odajött hozzánk.
Később én elmentem wc-re páran elmentem cigizni, a barátnőm és ez a srác is ment.
Később megtudtam az egyik havertól - és a barátnőmtől is rákérdeztem, szóval tudom, hogy igaz - hogy a barátnőmnek rosszul esett, hogy nem védtem meg és férfiatlannak tart emiatt.
Cigizés közben ez a srác hozta szóba, hogy kb így: "Nem zavar, hogy ilyen férfiatlan a pasid!" Vagy valami ilyesmit.
Félreértês ne essék, nem fog megváltozni a véleményem, akármilyen válaszokat kapok. De azért érdekel, hogy tényleg egy kis lúzer vagyok e az emberek szemében emiatt.
Én azt gondolom, hogy nem fogdosta, nem nyomult rá azután hogy a barátnőm elküldte volna(mivel a barátnőm egyszer sem küldte el). Szerintem a nők felnőtt emberek, akik tudják használni a szájukat, én biztos nem fogom elhesegetni az udvarlókat. És ez a csávó rohadtul nem volt az a félelmetes nagyon részeg típus aki nem értett volna a nemből.
Mit gondoltok?
Kellene hogy legyen benne egy ösztönös védelem, ahogy a barátnőben is kellene hogy legyen egy ösztönös lerázás a nyomuló pasi felé. Nem szerették egymást, kb ennyi a sztori, a kérdező is a férfiatlanságon pattog, nem azon hogy elvesztette a párját, mert a csajszinak nem volt eléggé fontos, aki szintén a férfiasságon pattog, nem azon, hogy nem elég fontos a párjának..
Egyébként nekem egy ismerősöm sem fogalmaz úgy, hogy “hallod tesi”, de nem is másnaposak:) Sznob vagyok(és szintén 32 éves nő), de 10 éve is így gondoltam. A leverés sem oké, oda kellett volna menni harmadiknak és megkérdezni, hogy “mizu szivem, beszélgettek?:)” vigyorogva meg ilyesmi. Lehet ezt normálisan is kezelni, a lényeg hogy mindkettőt érdekelje, hogy a màsiknak ne okozzon kellemetlen érzést félreérthető helyzettel és ezért tegyen. Ha tudom, hogy fel akarnak szedni és benne maradok a helyzetben, az bántja a pasimat, ezért koptatom, ha nem lépek, mikor a csajomat fűzik, akkor meg kellemetlen helyzetben hagyom és érezheti, hogy nem fontos nekem eléggé, ezért avatkozok közbe. De normálisan, nem ideggyenge reakcióval, hogy a harmadik érezze, hogy esélye sincs, nagy az összhang, nem félek, hogy sikeres lesz a hódítás, de ott vagyok, ha kéne
"Egyébként nekem egy ismerősöm sem fogalmaz úgy, hogy “hallod tesi”, de nem is másnaposak:)"
Azt elfelejtetted odaírni, hogy nem néznek valóságshow-t és rendszeres fogyasztói az Élet és Irodalomnak...
A hozzászólásod releváns részével viszont egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!