Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is férfiatlan nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is férfiatlan nem elküldeni a barátnő közeléből az udvarlókat?

Figyelt kérdés

Barátokkal buliztunk. Egy srác kicsit stírölte a barátnőmet, aztán odajött hozzánk.

Később én elmentem wc-re páran elmentem cigizni, a barátnőm és ez a srác is ment.

Később megtudtam az egyik havertól - és a barátnőmtől is rákérdeztem, szóval tudom, hogy igaz - hogy a barátnőmnek rosszul esett, hogy nem védtem meg és férfiatlannak tart emiatt.

Cigizés közben ez a srác hozta szóba, hogy kb így: "Nem zavar, hogy ilyen férfiatlan a pasid!" Vagy valami ilyesmit.

Félreértês ne essék, nem fog megváltozni a véleményem, akármilyen válaszokat kapok. De azért érdekel, hogy tényleg egy kis lúzer vagyok e az emberek szemében emiatt.

Én azt gondolom, hogy nem fogdosta, nem nyomult rá azután hogy a barátnőm elküldte volna(mivel a barátnőm egyszer sem küldte el). Szerintem a nők felnőtt emberek, akik tudják használni a szájukat, én biztos nem fogom elhesegetni az udvarlókat. És ez a csávó rohadtul nem volt az a félelmetes nagyon részeg típus aki nem értett volna a nemből.

Mit gondoltok?

2023. nov. 13. 16:05
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
81%
Én nem gondolom, hogy férfiatlan lenne az illető azért, mert nem üti le azonnal az összes srácot, aki odamegy ismerkedni, meg nem kezd el Maunika show szintű szájkaratébe kezdeni meg "kocc a nőmről" stílusban kakaskodni. Nyilván az már más, amikor fogdosás, többszöri határozott visszautasítás utáni erőszakos nyomulás van vagy bicskanyitogatóan undorító megjegyzések hangzanak el, akkor azért jó, ha a férfi nem úgy áll ott, mint egy kuka, hanem lerendezi kulturáltan szóban az illetőt, és arrébb mennek. De amíg csak "nézegetés" meg egy ismerkedési kísérlet van, addig minek fitogtatni az erőt meg lemenni a béka popója alá?
2023. nov. 14. 13:18
 32/33 anonim ***** válasza:
32%

Kellene hogy legyen benne egy ösztönös védelem, ahogy a barátnőben is kellene hogy legyen egy ösztönös lerázás a nyomuló pasi felé. Nem szerették egymást, kb ennyi a sztori, a kérdező is a férfiatlanságon pattog, nem azon hogy elvesztette a párját, mert a csajszinak nem volt eléggé fontos, aki szintén a férfiasságon pattog, nem azon, hogy nem elég fontos a párjának..

Egyébként nekem egy ismerősöm sem fogalmaz úgy, hogy “hallod tesi”, de nem is másnaposak:) Sznob vagyok(és szintén 32 éves nő), de 10 éve is így gondoltam. A leverés sem oké, oda kellett volna menni harmadiknak és megkérdezni, hogy “mizu szivem, beszélgettek?:)” vigyorogva meg ilyesmi. Lehet ezt normálisan is kezelni, a lényeg hogy mindkettőt érdekelje, hogy a màsiknak ne okozzon kellemetlen érzést félreérthető helyzettel és ezért tegyen. Ha tudom, hogy fel akarnak szedni és benne maradok a helyzetben, az bántja a pasimat, ezért koptatom, ha nem lépek, mikor a csajomat fűzik, akkor meg kellemetlen helyzetben hagyom és érezheti, hogy nem fontos nekem eléggé, ezért avatkozok közbe. De normálisan, nem ideggyenge reakcióval, hogy a harmadik érezze, hogy esélye sincs, nagy az összhang, nem félek, hogy sikeres lesz a hódítás, de ott vagyok, ha kéne

2023. nov. 14. 16:33
 33/33 A kérdező kommentje:

"Egyébként nekem egy ismerősöm sem fogalmaz úgy, hogy “hallod tesi”, de nem is másnaposak:)"

Azt elfelejtetted odaírni, hogy nem néznek valóságshow-t és rendszeres fogyasztói az Élet és Irodalomnak...

A hozzászólásod releváns részével viszont egyetértek.

2023. nov. 14. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!