Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdezem: mióta használod oldalt, változott a véleményed a férfiakról?
Egy mai komment gondolkoztatott el.
Azt hiszem, az én véleményem is változott az ide író férfiak hatására. Amit sokszor otthon se mernek elmondani, azt itt nyíltan leírják. Olyan sötét bugyraiba láttam bele a férfiléleknek, akiről talán jobb lett volna nem tudni.
Őszintén szólva már a párkeresésemre is hatással van, illetve részben az itt olvasottak hatására inkább teljesen fel is hagytam vele.
Egyedül vagyok ezzel?
Egyszer ki fog derülni, és akkor összeomlik az egész élete. Mindennek lehet utána nevezni, csak boldognak nem. Illetve kérdés, hogy mennyire boldog. A látszat egy dolog.
Őszintén!
Azért még a legtisztességesebb, legnormálisabb, legszerelmesebb férfit is megborítaná a helyzet, ha az új barátnője bemutatná neki a lányát, aki https://www.youtube.com/watch?v=3_rS8sJWykc
55
Heh? Mert a féefiak talán abban a helyzetben vannak, hogy tömegesen képesek eltartani +1 főt? XD Meredek elképzeléseid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!