Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem annak a fiúnak, aki a buszon leült mellém?
jah, de lehet.. csak mind a háromszor az volt a legközelebb?:D áá, nem..:) a tornazsák az lehethogy véletlen volt, de 3szor nem tud véletlenül mellém ülni:P:D és volt még máshol is hely:)azt hiszem..:D de azért köszi:D
L/15
Nos akkor több mint valószínű, hogy tetszel neki és probált valahogy megismerni :D Én így tenném ha lenne bennem elég kurázsi ;) de ha úgy látod hogy nem akar probálkozni és neked tetszik, akkor szerintem nyugodtan te is kezdeményezhetsz...
16/F
Köszii a segítségeket!:)
Lehethogy tényleg nekem kéne leülni mellé.:D
Csak az a baj, hogy Ő általában a mellette levő ülésre teszi a táskáját, és nem merném megkérdezni, hogy "Leülhetek?":D Tudom, hülyén hangzik...de én ilyen nyuszi vagyok.:S:D
De majd ha lesz jó alkalom, akkor leülök.:)
Köszi még1x:) és várom még a válaszokat!;)
Nem, nem budapesti.:D
De ezek szerint nem csak velem csinálták ezt.:D És neked tetszik az a lány, aki mellé leültél?:) Sokat segítenél, ha válaszolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!