Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi és leszbikus hölgyek, a ti érdeklődési köreitek, mennyire vannak átfedésben a férfiakéval?
Konkretizálva: Ti is buktok azokra a női típusokra, mint sok - sok pasi?
Pl.: MILF, tinilány, olyan bögyös - faros "latinos" csaj, Vagy akár olyan fantáziák szereplői, mint: tanárnő, ápolónő,...
Nem a szexuális, hanem a párkeresési oldala érdekel! Tehát nem egyéjszakásra gondolok, hanem járni...kavarni...vagy fene tudja, hogy mondják ezt manapság.
Köszönöm a válaszokat!
Én személy szerint nekem a Tomboy és a kislányos személyiség és külső jön be. Attól függ ha leszbikus kapcsolatban lennék mennyire lennék domináns vagy alárendelt, attól függene milyen típus jön be nekem .
29N
NEM
En a normalis aranyos kedves szexis (nekem szexis) csajokra bukok. Ez mind belso mert h volt mar 150kgos csajom is de 50kg is. Magas es alacsony idos fiatal. Szoval nalam a szemelyiseg donti el a vonzalmat.
Pasiknal is ez a helyzet. Az extrem testtol eltekintve volt mar mindenfele, de mindegyiknel a szemelyisege a varazsa volt a donto h vele akartam lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!