Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent hogyha egy nő ilyet mondott?
Összevesztünk valamin pár találkozón, amit egyébként ő generált ezért nagyon hideg és bunkó voltam hozzá. Végül sikerült kibékülni de nagyon más mint volt. Amikor kérdeztem csak annyit mondott:
Már egyáltalán nem érdekel hogy mit gondolsz rólam szóval mutatom a rossz arcom is.
Nem keres úgy mint azelőtt nem is kérdezz és mondd sokat és már a becenevem sem szólít. Találkozni ritkán akar és sokszor lemondja, munkára vagy rosszullétre hivatkozva. De ennek ellenére mégis mondja hogy számítok.
Már nem érdeklem magyarul?
4-es, de mindegy melyik lehetőség volt. Aki ilyen büntető-bosszúálló egy párkapcsolatban, attól menekülni kell. Ha meg már nem érdekli őt a kérdező, akkor meg azért kár az időt vesztegetni rá.
Egyszóval mindenképpen másik nőt kell keresni.
A tanulságokat persze le lehet vonni, hiszen lehet, hogy a kérdezőnek is ezt-azt másképp kellett volna csinálnia.
#5 Szerintem nem mindegy. Ha az első lehetőség áll fenn, akkor egyik kutya, másik eb. Ha mindketten gyakorolnak egy kis önkritikát, együtt akàr javíthatnak is magukon.
Ha második lehetőség az igaz, akkor a kérdező nagyon gondolja meg, hogy az eredeti vitában kinek volt igaza. Ha neki, akkor szakítson, de ha nem, akkor most kezdjen el teperni, mert ha egy nő egyszer elhallgat egy kapcsolatban, és elkezd eltávolodni, az a végleges szakításra készül belül.
Nem hiszem hogy ő büntetne hanem valóban csalódott vagy zavarja ahogy akkor hozzáálltam de ebben a szituációban más is nehezen viselte volna a dolgot.
De lényegében amikor ismerkedni kezdtünk tudta hogy 10 évvel idősebb vagyok és ez akkor nem zavarta illetve idő után ő nyitott flörtölt velem. Amikor meg már oda került hogy alakuljon egy kapcsolat teljesen megfutamodott és fejemhez vágta hogy mégsem vagyok jó, mert mégiscsak túl öreg vagyok hozzá. Hagyjuk ezt az egészet és csak legyünk nagyon jó barátok. Én úgy értelmeztem hogy nem tetszem és nem akartam barátkozni de mégsem hagytam teljesen szó nélkül csak nagyon rideg voltam hozzá amiket mondtam és bunkó. Meg volt nem válaszoltam hivására 3 napig. De aztán csak elhatároztam hogy utoljára megbeszélem vele és találkozunk hogy mégis miért változott meg véleménye felém. Akkor derült ki hogy amúgy sosem volt kapcsolata ami testiségbe fordult volna és fél ettől nagyon de talán velem idővel alakulhat ki, ha türelmes leszek. Elvileg ez meg lett beszélve de mintha más lenne, nem tudom lehet olyan nagy törés van benne, vagy nem is akar, csak leépíteni lassan, vagy akar csak mostmár nem fél mutatni olyan oldalát amit eddig nem. Jobban elengedi magát velem és őszintébb mint volt de ugyanakkor nincs vakrajongása sem már. Nehéz
Utolsó nem tudom miről beszélsz.
Fontos nekem nagyon, pont hogy nem akarom elengedni.
Az egyetlen rossz az lehetett amikor azt mondtam neki akkor hogy úgy érzem előzőleg csak szórakozott velem, mikor bevette hogy csak legyünk barátok. És ez rosszul eshetett neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!