Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy állhat valakinek ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állhat valakinek ennyi izgalomból a párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki ha nem is minden nap, de egy héten többször is tud posztolni arról, hogy milyen tökéletes az élete.

Milyen jó munkatársai vannak, és milyen jó munkája van, és mennyire tökéletes a párkapcsolata. A pasival olyan nagy volt a szerelem, hogy már 1 év együtt járás után el is jegyezte, és egy fél év múlva már össze is házasodtak. Nagy esküvőjük is volt sok emberrel, amiről sok képet is posztolt. Szinte állandóan kirándulnak valahol, éttermekbe járnak vacsizni, és mindegy milyen alaklom, ez az ismerősöm mindig rózsacsokrot kap, most már a férjétől. Még fél évvel a házasságuk után is rózsacsokrot kapott azért, mert fél éve házasok.

2023. nov. 7. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ne irigykedj, csúnya dolog...
2023. nov. 7. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Posztolj te is. A net mindent elbír. 🤣
2023. nov. 7. 20:41
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Azért nincsenek még olyan régóta együtt. Még félév múlva is rózsacsokrot kap?

Szerintem sokkal nagyobb dolog ha 15 év után is kap rózsa csokrot.

Amúgy szerintem akik nagyon mutatják, hogy milyen tökéletes minden, ott azért ez nem úgy van.

Én is szoktam csokrot kapni a férjemtől de nem érzem úgy, hogy kikellene posztolnom. Mert az kettőnkre tartozik.

Szóval ne higgy el mindent amit látsz, fele sem igaz.

1,5 éves kapcsolatban még nagy a rózsaszín köd. Lehet 2 év múlva elválnak ha leesik a szemellenző.

2023. nov. 7. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Általában azok mutogatják ezt, akinek az élete egy szar.
2023. nov. 7. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
megrendezett dolog.. ha már sz@r belül, legalább legyen szép kívül.
2023. nov. 7. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

Ebbe mi az izgalom? Még végigolvasni is unalmas volt(legalábbis férfi szemszögből:D). Teljesen hétköznapi dolgok, én is járok rendszeresen étterembe,kirándulni stb. mégse posztolom ki. Amúgy ha ennyire kell bizonygatni a közösségi oldalon, hogy mennyire cukormázas az életük, az általában pont valami kompenzációt mutat.

Kevés igazán boldog párt ismerek, de akik ilyenek, azoknak a közösségi médiában nincs kipakolva semmi, még az se ,hogy kapcsolatban vannak.

2023. nov. 7. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Egyetértek az utolsóval, mi 8 éve vagyunk teljes boldogságban, mégsem posztolunk soha, azt se raktuk ki, hogy kapcsolatban. Nincs értelme. A jelenben akarunk élni. Szerintem is túl sok erőt tesznek bele, hogy ezt mindig posztolják. De ez divat is mostanában, 100%-ban senki nem tudhatja, hogy valójában milyen a kapcsolatuk, lehet akár boldog is. Egy biztos, ne nézd ha ennyire zavar. Ez az ő dolguk.
2023. nov. 7. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

"Általában azok mutogatják ezt, akinek az élete egy szar."

Az a baj ezzel, hogy ezt is azok mondják, akik ezzel akarják önmagukat nyugtatni. Én ismerek egy csomó embert akik egyszerűen exhibicionisták, szeretik mutogatni önmagukat, és valójában rohadt boldog és teljes életet élnek amellett, hogy ki is teszik közösségi oldalakon.

Egyik ismerősöm mesélte, hogy kapott is már ezért mindenféle beszólást, de őt nem érdekli, mert mellette sokakat tényleg érdekel amit kitesz. ÉN magam is jókat szórakozom a képeit végig nézve mert ismerem a humorát, gondolkodását és sokkal többet ad egy-egy kép, beszámoló rajta keresztül, mint egy sima internetes ismertető.

Szerintem ez nagyon egyén függő. Van aki szereti ezt a világot, van aki nem. Van akinek párkapcsolattól függ van akinek nem. Ahány ember annyi szokás és gondolkodás, egyik sem jobb vagy rosszabb.

2023. nov. 7. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is unalmas.:))
2023. nov. 8. 00:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Már megint ez a kérdés...
2023. nov. 8. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!