Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítanátok ilyen hapsival a kapcsolatot aki nem képes válaszolni arra a kérdésre hogy?
Miért próbálkozott közelebb kerülni hozzád? Fizikailag, érintések, stb.
Mit gondolnátok róla ezek után?
Előtte barátok voltatok.
HR-e vagy? Azok szoktak ilyesmiket kérdezni: Mi motivál? ....
Tetszek? Nem tetszek? Ilyen kérdés után: Pá...
Tehát, ha jól értem még nem történt semmi, nem is vagytok együtt, de te már ilyeneket kerdezgetsz?
Tökre megölöd vele a dolgot.
7. Nem alulfejlett, hanem szimplán p*cs. Én is eltávolodnék.
6. A legtöbb ember tudni szeretné, hogy mik a másik szándékai ha az ilyet csinál. Nincsen ezzel semmi probléma. A te gondolkodásoddal viszont sok.
#8: Na te aztán bizti tudhatod, milyen a legtöbb ember.🤣 Még az se biztos, hogy félreértelmezted az egészet és azért nem válaszol, mert fogalma sincs miről beszélsz. Minek raksz ki egyáltalán kérdést, ha nem tetszenek a válaszok? Óvoda.
Tudni kell, hogy mikor érdemes kérdezni, abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy te is tudod. Sok barátság a másik közeledése miatt megy tönkre, sőt lehet hogy ő sosem tekintett barátnak téged stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!