Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek?

Figyelt kérdés

Elhatároztam, hogy valahol összeszedek egy NŐ-t, így első lépésként az jutott eszembe, hogy informálódnom kéne az alábbiakról?

Miért is akarjak NŐ-t a házba?

Mi kell egyáltalán egy NŐ-nek?

Honnan tudom, hogy a megfelelő NŐ lett-e hazahozva?

Hol keressem a NŐ-t?

Honnan tudjam, ha megtaláltam?

2023. nov. 6. 07:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre talán azt mondanám, hogy egy olyan férfi aki mellett biztonságban tudhatja magát, aki meghallgatja, ott van mellette és számíthatnak egymásra.

De sok olyan van, aki külső alapján dönt. Nem lehet ezt egyértelműen kijelenteni, a nők se egyformák, ha meg boldog lesz veled, akkor azt fogod érezni.

2023. nov. 6. 07:18
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi ésszel ne akarj nöt, mert nem fogsz találni.
2023. nov. 6. 08:08
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Egy dolgot biztosan tudok: nem téged.
2023. nov. 6. 08:31
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Elég sok mászkál belőlük szabadon, bár sokra vigyázni kellene, mert el tudja ütni az autó, elkapják a kutyák, stb.

Nálam a padláson randalírozott egy, de utána legalább csend lett.

Lényegében hasznos, bár van jópár, ami inkább bomlasztóan hat, ki kell fogni, melyiket érdemes tartani.

2023. nov. 6. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Tessék, ugyanaz a kérdés sok válaszal, olvasgass ha akarsz.

2023. nov. 6. 09:22
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
Mi kell a nőnek? FÉRFI! Férfi,aki tudja, mit (kit) akar, és azt meg is szerzi tűzön-vízen át.
2023. nov. 7. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Olyan nő kellene nekem, akivel egy hullámhosszon vagyok, nagyokat tudok vele beszélgetni, jó a szex is, de ugyanazt akarjuk, ugyanaz érdekel minket. Ha én múzeumba szeretnék menni, képeket nézni, akkor az őt is érdekelje, még a foci is érdekelje valamennyire, és főleg politikában egy véleményen legyünk.
2023. nov. 14. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!