Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek ez hogyan esik? Illetve mi esne jól?
Például hogy egy kapcsolatban a férfi szereti megérinteni a derekad, átkarolni, simogatni a hasad. Én például nagyon szeretem a másik felé ilyen érintésekkel, öleléssel kifejezni, hogy szeretem. Ezek szinte önkéntelen mozdulatok is, tehát ha az ember elmegy a másik mellett, akkor is megérinti, vagy csak spontán odalép hozzá, és ezekkel fejezi ki, hogy "olyan jó hogy vagy", "jó veled lenni" stb.
Ez jól tud esni? Vagy nem sok ez? (Nyilván nem 0-24)
Nekem valahogy tudat alatt olyan, mintha ezzel a nőiségét szeretném, és értékelném ezzel. Nagyon jól esik a derekát átkarolni, szerintem a táncban sem véletlen, hogy ezért van ez. De nem tudom, hogy mindennapi szinten nem irritáló-e ez egy nőnek, vagy fura. Volt olyan párom, akit ez kifejezetten zavart, más meg pont hogy szerette.
"Volt olyan párom, akit ez kifejezetten zavart, más meg pont hogy szerette."
Személyfüggő.
Van, amikor jól esik, de néha zavaró tud lenni, hogy nem lehet a lakásban elmenni A pontból B pontba anélkül, hogy valaki hozzán érjen, megsimogasson, átöleljen.
Szerintem a mérték a fontos. Nagyon jól tudnak esni ezek a gesztusok. Az embernek lánya érzi, hogy szeretik, törődnek vele, vonzódnak hozzá. Tényleg jó érzés. De van az a pont, amikor zavaróvá tud válni. És ez persze mindnekinél máshol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!