Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek most mi ertelme ?mindenh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek most mi ertelme ?mindenhol le tiltott a pasi!?

Figyelt kérdés

1honapja ismerkedtem egy 39 eves ferfival ,hivott ki magaval 2 honapra ausztiaba de nemet mondtam onnantol egyre kevesebb uzenet jott es egyszer csak tiltott ,es annyi maradt meg a lírabol amit irkalt ,hogy felesleges koroket nem fut stb...

Ezt mar csak reggel lattam ra kerdeztem wz hirtelen honnan jott semmi valasz pakol oke en nem kerestem tobbet ...egyszer csak tiltott.

Volt egy masik profilja amirol tudok ,de azt mondta elvileg nem tud belepni ...latom mar az9n is tiltva vagyok .

Ezt nekem valaki lenne kedves el magyarazni ??? Mire gondoljak mert okot nem adtam neki !!!

2023. nov. 4. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Mit görcsölsz? Engedd el, ez a hajó elment. Jön a másik hamar.
2023. nov. 4. 18:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem erdekel csak az okot nem ertem ...en nem kerestem egyaltalan ...
2023. nov. 4. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg akarta mutatni, hogy itt ő a Jani, és ismeri hol van a tiltásgomb, ennyi.
2023. nov. 4. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

"felesleges koroket nem fut"

Ez miért nem elegendő magyarázat számodra? Fogadd el mégha szerinted tévedett is, mert ő akkor is úgy érezte.

2023. nov. 4. 18:54
 5/11 A kérdező kommentje:
1,5 honap utan jutott eszebe le tiltani a masikon is ?
2023. nov. 4. 19:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem, talonban te tartott vagy még tart mindig. De attól érezhette, hogy fölösleges köröket fut.
2023. nov. 4. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

Még mindig nem kellene szóközt ütni az írásjelek előtt.

Amúgy meg fogadd el, így jártál.

2023. nov. 4. 19:45
 8/11 A kérdező kommentje:
7 most nagyon megmondtad a tutit nagyon kemeny vagy
2023. nov. 4. 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Szard le.
2023. nov. 4. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
96%

A kérdező stílusa: "most nagyon megmondtad a tutit nagyon kemeny vagy" maga a magyarázat arra, hogy miért menekül tőle minden normális ember.

Csak így tovább.

2023. nov. 4. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!