Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha csak szexkapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha csak szexkapcsolatot szeretnétek egy pasival, mernétek lépni?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogyan hoznátok össze? Nem féltek attól hogy kitudódik meg ilyesmi?
2023. nov. 4. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Úgy hoztam össze, hogy megírtam neki, hogy ott aludnék nála a baráti összejövetel után, mert nincs kedvem éjszaka hazamenni. A folytatást nem kellett intéznem. Miért kellene félnem attól, hogy kitudódik? Nem fognak már elégetni máglyán, sem megkövezni nyilvánosan. Nem titok a dolog részemről.
2023. nov. 4. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
#1 Erre ne vegyél mérget, szerinte így az ispán meg vármwgye után jön lassan az első éjszaka joga, aztán a máglya is.
2023. nov. 4. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
2# :DDDD Talán addig még lesz pár jó éjszakám azért.
2023. nov. 4. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem akarok csak szexet.
2023. nov. 4. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Konkrétan lépni, kezdeményezni nem. Attól nem félnék, hogy kitudódik, én soha nem akarok feleség lenni, ezért különösebb bajom nem származhat abból, ha "híre(m) megy". Attól viszont nagyon is félnék, hogy csak én akarom vagy én akarom jobban, mert ez gondot (pl. merevedési) okozhat a szexben. Szóval várok, hogy a férfi cselekedjen. Azt mondjuk nem állítom, hogy ez egy nyertes taktika, mert az sosem lép, aki nekem kell, mindig csak azok, akik nem, tehát a végén szépen hoppon maradok. De nálam szerencsésebb nőknek általában beválik.
2023. nov. 4. 13:20
 6/8 anonim ***** válasza:
96%
Szexkapcsolat számomra kevés, úgyhogy nem megyek bele ha kezdeményez a férfi ha nem.
2023. nov. 4. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha csak azt akarnék mernék lépni simán, mivel minden férfi örül egy új numerának, de nagyon kivételes hogy csak szexre ajánlkozzam fel és azt is csak tőlem nagyon független környezetben tenném.
2023. nov. 4. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet akármilyen vonzó, kedves, inkább hagynám az illetőt. Normális kapcsolatra vágyom.
2023. nov. 4. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!