Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik, de nagyon érzékeny konkrétan mindig sír, és felbasz vele de viszont nagyon szép és nem tudom h mit tegyek, valami ötlet?
Minden hülye dolog miatt sír, egyszer még kérdeztem hogy nem e akarja ki próbálni az analist velem ,és akkor is csak sírt.
amúgy meg mindig szűz és 19 évesek vagyunk.
nekem tényleg az esetén a gurl, de már komolyan nem tudom mit csináljak, akkor is képes sírni ha a szexrol beszélek .
Nem ő basz fel. Te baszod fel magad általa.
Nem ő tetszik, hanem a külseje. Ő nem csak nem tetszik, nem is ismered. Nem érted őt, nem érted meg, és ezt nem is vágyod. Ezek, a valódi értékek neked még felfoghatatlanok.
A te szemedben hülye dolog valami, nem jelenti, hogy az, vagy más szemében is az. Objektíven nézve te vagy hülye, és ostoba, nem a helyzetek, amit a hülye viselkedésedre kapsz reakcióként.
Nem tudom mi ez az elírás, "nekem tényleg az esetén a gurl", de ebben a mondatrészben 6 szóból 2nek van értelme, 2 az "a", és "az, 2 pedig csak köszönő viszonyban sincs a mondat többi részével, sőt egy random "szó" is van benne, mint a vlakhj, ami nem valódi szó, csak pár betű összedobva.
Szóval igazából egy csinos pofival rendelkező guminőre vágysz aki semmire sem mond nemet.
Akkor javaslom, hogy ne élő nőt válassz, mert annak van személyisége, szabad akarata, és érzései is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!