Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy nem írta meg, hogy gyereke van?
Elkezdtem társkeresőn levelezni egy csajjal. Néhány kódex hosszúságú levelet váltottunk már, a szokásos köröket futottuk: beszéltünk egymás életéről, hobbiról, korábbi kapcsolatokról, stb.
Aztán megtalált a FB-n, mert megtudta a teljes nevemet. Viszont ezután ő nem adta ki magát, hanem azt mondta, hogy keressem meg. Mivel tudtam róla infókat, ezért némi keresgélés után én is megtaláltam, viszont láttam a képein, hogy van egy kisgyereke.
Szerintetek nem furcsa (sőt, továbbmegyek nem gáz?), hogy elmeséli hogyan él, de a gyerekét "kifelejti" belőle?
Ezt vele kellene megbeszélned.
Véleményem szerint a legfontosabb infó és az adatlapján is szerepelnie kellene, hogy van egy x éves gyereke.
#6! Ok.,persze, így egyértelmű. Csak azért kérdeztem, mert nekem pl.mindenhol unokahúgom van, a háttérképem is ő (közösségi oldalon nem vagyok), pedig csak imádom és külföldön él, több, mint 2 éve nem találkoztunk. Szerintem bárki azt gondolná, hogy az enyém, ha nem ismer.
A helyedben rákérdeznék, de valószínűleg nem folytatnám az ismerkedést. Aki komolyat akar, az ne hazugsággal kezdjen, így azt gondolnám, csak szexet keres, mert akkor tényleg lényegtelen, hogy van-e. Persze, ha te is azt akarsz, akkor túl is léphetsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!