Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy pasi egyáltalán nem tetszik nektek arcra, tudkompenzálni nálatok más tulajdonságokkal? (Őszintén)
Soha nem a párom arcába (vagy testébe) szerettem bele, az egyetlen kivétel a legelső ált iskolás "szerelmem" volt, a suli egyik leghelyesebb sráca, akivel pár hónapig jártam együtt, de fogalmam sincs, milyen ember volt, egyszerűen a külsejébe voltam "szerelmes". Ugyanígy, ahogy szakközépben is "rajongtam" egy felsős srácért, a külseje miatt, de fogalmam sincs, milyen ember volt. Ismerkedéskor az ember úgy ánblokk, a személyisége, a tulajdonságai, humora, kedvessége, nyitottsága stb. fog(ott) meg. Legjobbképűbb pasim is átlagos volt, többen pedig kifejezetten nem helyesek, egyik legfontosabb ember az életemben, akivel 4 évig jártam együtt és azóta is egyik legjobb barátom pl. már huszonévesen is mackós, pocakosodó alkat volt, helyesnek távolról sem mondható arccal.
Ha pedig már beleszerettem, akkor az ő arca/teste a legkedvesebb számomra, még ha látom is, hogy nem helyes, van pocakja, szőrős vagy épp csupasz stb.
El tudok képzelni olyan csúnya arcot, külsőt, ami mellett nem tudna kialakulni vonzalom, de azért ez legalább olyan ritka, mint a kifejezetten vonzó arcú, szép férfi.
De mondjuk a higiénia az k*rvára alap, nem pedig pozitívum, amivel kompenzálni lehet, már bocs! :D
7-es: azzal, aki nem tetszik arcra. Ott van a kérdésben.
Én egyébként nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!