Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ha a kezdeti sexualis vagyat felvaltja a kozos sex nelkuli idotoltes, osszebujasok?
VÉLEMÉNYEM SZERINT ez teljesen normális. Mindenki vágyik a szeretetre, nem feltétlen szexuális értelemben. És bár lehet h én vagyok a hülye, de nem jött le ki a csaj ill. srác, ugyh:
Ha te vagy a srác:
Az ő szeretetnyelve az érintések. Ez azt jelenti h ha adsz neki egy puazit vagy megöleled, neki máris jobb napja lesz. VAGY problémái vannak és arra vár, h rákérdezz.
Ha te vagy a csaj:
Valami trauma érte, kérdezz rá nagyon nagyon gyengéden, adj neki rengetegrengeteg puszit, ölelést! VAGY csak szimplán ilyen a természete, csak eddig nem tudta megmutatni neked ezt az oldalát. Arra vágyik h éreztesd vele a szeretetnyelvén h szereted.
Ha nem tudod mi a szeretetnyelve: [link]
Mikor tanultok már meg magyarul? SZEX, basszus, SZEX, érted?
Amúgy te vagy az a szerető, aki hetek óta ezen vekeng?
"Engem ugy neveltek ha a ferfi egyre kevesebbet gondol a sexre..." Érdekes családod lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!