Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan képesek emberek úgy párkapcsolatba belevágni, hogy nem fix hétfő-péntek 9-17 (vagy 8-16, stb) munkarendben dolgoznak?
Figyelt kérdés
A nem megegyező, sokszor hétvégére is kiterjedő munkaidő iszonyatosan károsnak hangzik egy párkapcsolatban. Egyszerűen teljesen elveszi az együtt eltölthető időt, ami pont, hogy az embernek mindennél, még a munkánál is fontosabbnak kellene, hogy legyen. Saját példámból kiindulva, ha a párom akár csak 1-2 órával korábban vagy később végezne mint én, már kizáró ok lenne, hogy vele legyek, hisz a párom mindennél, a párommal eltöltött idő pedig pláne mindennél fontosabb.2023. okt. 28. 09:38
11/13 anonim válasza:
Egyszerűen teljesen elveszi az együtt eltölthető időt, ami pont, hogy az embernek mindennél, még a munkánál is fontosabbnak kellene, hogy legyen. - ja, amikor munka után nem csinálhatod a saját hobbidat, mert a párod non-stop a sggedben van.
Nálam ez mondjuk instant szakítóok :D, bár én nem is vagyok kapcsolatfüggő.
12/13 anonim válasza:
Hétfőn beadom a válókeresetet. 1 óra 15 perccel később érek haza, mint a férjem. Ez tűrhetetlen!
13/13 anonim válasza:
Most komolyan, ez mi a frászfenéért baj? :D Ennyire rugalmatlan lennél, hogy neked fixen be kell tervezni, hogy hétfőn 16:35-kor kell látnod a barátnődet, mert ha már 14:00-kor, vagy 18:00-kor, akkor már összeomlasz?
Tudod, egy máködő kapcsolatban van némi rugalmasság. Nekem eszembe nem jutott volna azon rugózni, hogy vajon ma percre pontosan ugyanakkor találkozunk-e, mint múlt héten? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!