Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál egy nő ha zavarba jön, mondjuk pl. egy élelmiszerboltban?
Engem zavarba tud hozni a férfi eladó pl. ha olyan szemekkel néz és tesz valami megjegyzést mellé. Olyankor elmosolyodok, magamban kuncogok, ha pl. valami vicceset mondott, meg hülyén beszélek, ahogy valaki írta magyartalanul, ez nagyon jellemző.
Vagy pedig totál hülyén egy mukkot sem tudok szólni és csak később esik le, hogy mit kellett volna mondanom.
Ja és minden esetben gyorsan igyekszem menekülni a helyzetből. Pl. gyorsan szedem a cuccom és húzok haza, útközben eszembe jut, hogy hú mennyi mindent elfelejtettem megvenni.
Volt hogy emiatt (egy korábban bókoló eladó pasi miatt), egy következő alkalommal, a teljes bevásárlás alatt zavarban voltam, olyankor fel-alá rohangászok a boltban, mint valami idegbeteg. És még olyan is volt, hogy a nagy rohanásban valamit levertem, azt gyorsan visszapakoltam.
Igen, van, hogy megfogadom, hogy inkább másik boltba járok, de aztán idővel meggondolom magam és mikor ott van ez az ember, akkor kezdődik minden elölről.
Kérdező, Te miért kérdezted? Boltban dolgozol? Vagy ott futsz mindig össze a kiszemelt nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!