Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Ha egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ha egy olyan pasi, aki nektek is tetszik, azt mondja, hogy nagyon megkívánt így hirtelen, akkor arra mit reagáltok?

Figyelt kérdés

Mondjuk kettesben vagytok, beszélgettek, nektek nagyon tetszik a pasi, és egyszer csak közli, hogy így ahogy beszéltek hozzá, nagyon megkívánt.

Imponáló, vagy inkább hervasztó?

2023. okt. 22. 18:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A külsőm. Csak szexet akart tőlem.
2023. okt. 22. 21:19
 12/16 A kérdező kommentje:

Na csak azért kérdeztem, mert ezt én konkrétan már "elsütöttem" a lánynál, akit kedvelek, és nem csak a testét, de választ nem adott rá, de ugyanúgy beszélgettünk tovább, bár közben már nem nézett a szemembe, csak mosolygott maga elé, és inkább terelt.

Továbbra is ugyanúgy ír nekem, érdeklődik továbbra is, de hogy legbelül mit gondol, igazából arra lettem volna kíváncsi, és ti jó támpontok vagytok nagyjából, lehet ő is hasonlóakat gondolt. Szeretem a lányt, és nálam ilyenkor van egy olyan dolog, hogy akarva akaratlanul kimondok olyat, amit nem tudok magamban tartani, és igaz is.

Nem akarom lerohanni sem, de nagyon le akarok feküdni vele, mi az, ami nektek elfogadható, normális tempó?

2023. okt. 22. 21:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Persze megismerni is akarom, nem csak szexet, de ha lesz belőle kapcsolat, akkor nyilván előbb utóbb eljön az is.
2023. okt. 22. 21:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Hívd el randizni, kicsit finomabban bókolj neki, ha vevő lesz rá, akkor sínen vagy. A lerohanást kerüld, valószínűleg te is tetszel neki, de ha terelte utána a témát, akkor lehet, hogy ez most hirtelen jött neki és picit lesokkoltad vele.
2023. okt. 22. 22:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kezdtünk el randizni, akkor nekem hervasztó lenne. Nem az, hogy egyáltalán gondolt rá, mert na, emberek vagyunk... de ha nem vagyunk olyan bizalmi kapcsolatban még, akkor minek kell szexuális témára terelni a beszélgetést, vagy miért nem lehet ezt kulturáltabban megfogalmazni, pl. "hú, de jól nézel ma ki", miért van sok emberben ez a filter nélküli minden kihányása a száján... ha akar tőlem vmit, ez ráér mondjuk egy 3-4. randin. Mert az egyéjszakás amúgy sem vonzana.
2023. okt. 23. 13:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"miért van sok emberben ez a filter nélküli minden kihányása a száján"

Rengetegben. A kedvencem az, mikor az empátiájukat hirdetők is ilyenek.

2023. okt. 23. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!