Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a szülők részéről, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a szülők részéről, hogy sokallják a korkülönbséget?

Figyelt kérdés

Volt egy diáklány a munkahelyen, akivel nagyon jól kijöttünk, nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak és baromira bejöttem neki. Nekem is az esetem volt és nagyon-nagyon aranyos volt. A szüleit is ismertem. Elkezdtünk találkozgatni, nagyon elvoltunk és amikor már komolyabbra fordult a dolog, mondta a szüleinek, hogy velem ismerkedik. Teljesen kiakadtak, hogy ő 18 évesen mit akar egy 25 éves férfitól. Mindig csesztették velem szegényt, ha találkoztunk nem akarták elengedni, próbálták rólam lebeszélni, csúnya dolgokat mondtak nekem. Végül megelégeltem az egészet, nem bírtam ezt a feszültséget és nem is tudtam elképzelni így a jövőnket, hogy már úgy kezdődne a kapcsolat, hogy hyűlölnek a dzülők, nem mehetnék át hozzájuk, stb. Mondtam a lánynak, hogy én ebbe így nem akarok belevágni és hagyjuk az egészet. Nagyon szomorú volt, szerintem csak alibi indoknak hitte ezt, pedig ezen kívül semmi bajom nem volt vele. Már pár hónap eltelt azóta, de sajnálom, hogy nem lehetett semmi, mert köztünk minden rendben volt, csak nagyon nagy volt a külső nyomás.

Szerintetek rosszul döntöttem? Igazuk volt a szülőknek a nagy korkülönbségről? Ti mit tettetek volna a helyemben?

A válaszokat előre is köszönöm.

2023. okt. 21. 09:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Figyelj, egyszerűen vedd a történetet tanulóleckének. Ha az a lány tényleg érett, felnőtt lenne hidd el se a szülei, se más nem tartotta volna vissza. Te meg mivel nem voltál szerelmes nem nyugtattad, adtál neki erőt, támaszt hanem inkább eloldalogtál. Ismerősöm 16 évesen jött össze 22 éves fiúval és bár ellenük voltak az unokatestvére, akivel barátnő voltam akkortájt mindig infózta, hogy segített nekik, mellettük állt, de amúgy is kitartottak egymás mellett olyannyira hogy még mindig együtt vannak tíz év után is. A lány csak egy megálló volt számodra. Nem a szülők tehetnek róla egyáltalán.
2023. okt. 21. 10:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem volt jogos, nem volt annyira nagy kulonbseg
2023. okt. 21. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!