Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a szülők részéről, hogy sokallják a korkülönbséget?
Volt egy diáklány a munkahelyen, akivel nagyon jól kijöttünk, nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak és baromira bejöttem neki. Nekem is az esetem volt és nagyon-nagyon aranyos volt. A szüleit is ismertem. Elkezdtünk találkozgatni, nagyon elvoltunk és amikor már komolyabbra fordult a dolog, mondta a szüleinek, hogy velem ismerkedik. Teljesen kiakadtak, hogy ő 18 évesen mit akar egy 25 éves férfitól. Mindig csesztették velem szegényt, ha találkoztunk nem akarták elengedni, próbálták rólam lebeszélni, csúnya dolgokat mondtak nekem. Végül megelégeltem az egészet, nem bírtam ezt a feszültséget és nem is tudtam elképzelni így a jövőnket, hogy már úgy kezdődne a kapcsolat, hogy hyűlölnek a dzülők, nem mehetnék át hozzájuk, stb. Mondtam a lánynak, hogy én ebbe így nem akarok belevágni és hagyjuk az egészet. Nagyon szomorú volt, szerintem csak alibi indoknak hitte ezt, pedig ezen kívül semmi bajom nem volt vele. Már pár hónap eltelt azóta, de sajnálom, hogy nem lehetett semmi, mert köztünk minden rendben volt, csak nagyon nagy volt a külső nyomás.
Szerintetek rosszul döntöttem? Igazuk volt a szülőknek a nagy korkülönbségről? Ti mit tettetek volna a helyemben?
A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!