Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van hazánkban sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hazánkban sok huszonéves egyedülálló gyerekes nő?

Figyelt kérdés

Több társkeresőn is fent vagyok és jó pár 25 éve alatti gyerekes anyukát látok.

Nem egy olyat is látok hogy csak pár hónapos a pici, de anyuci már fent van a társkeresőn?

Miért van ennyi 25 alatti egyedülálló gyerekes anyuka? Sok nő foggal körömmel ragaszkodik hozzá, hogy minél hamarabb gyereke legyen, aztán lesz ami lesz?

2023. okt. 20. 21:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
A háborús vészhelyzet.
2023. okt. 21. 08:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi 5 èvet voltunk együtt előtte. 23 èvesen szültem a lányom. Majd megcsalt egy 50 éves nővel. Állítása szerint mindig izgatta őt az idősebb korosztály. Èn így lettem egyedülálló anya anno.
2023. okt. 21. 10:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyakran a balul sikerült férjfogás tipikus esete. Még mindig él az a tévhit, hogy ha meglátja a gyereket, meggondolja magát. Csak éppen nem látja meg, mert addigra árkon-bokron túl lesz. Jobb esetben elismeri, fizeti a gyerektartást, esetleg még látogatja is, de itt a vége.
2023. nov. 3. 08:10
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
Gyereket vállalnak olyannal, akirol ordít h egy hatalmas red flag. A becsuszik sztorit sosem ertettem, esetek nagy részében szerintem baromi benanak kell lenni, hogy tényleg véletlenül tortenjen.
2023. nov. 24. 10:22
 15/20 anonim ***** válasza:
45%

Szóval ilyenkor már megint a nők az áldozatok! Persze, persze, tudjuk! Éééérdekes, egy pasi ha görcsöt köt a derekára akkor sem jutna szexhez ha a nő nem engedné. Az megf hogy ma a nők azzal dicsekednek hogy övék a vezető szerep mindenben, azzal dugnak, ott és akkor akivel csak akarnak, hááát tessék! Ott a gyerek, lehet nevelgetni 24 évesen.

Mondjuk büszkék is lehetnek magukra, a falu bikája alatt voltak 10 percig, ez azért már érdem!

Vagy nem értem, most sajnálni kellene őket, hogy jaj szegények, most nagyon le vannak kötve, nem tudnak annyit pasizni, utazgatni meg a naplementében borozgatni a sok száz jelentkező közül az aktuális nyertesekkel?

2023. nov. 24. 16:24
 16/20 anonim ***** válasza:

20-on éves lányok nem igazán tudják mit szeretnének, nincs nagyon jövőképük, nem tudják mi alapján kell jól választani. Sokszor még saját magukat sem ismerik.

A kapcsolatból gyerek lett, akkor az apuka esetleg megijed, nem biztos eltudja tartani a családot. Kellene rögtön egy ház, anyukának, gyereknek ez meg az stb. Ekkor derül ki, hogy a lány felelőtlenül, túl korán, és rosszul választott. Egyből elzavarja a srácot, de még előtte jól összevesznek. Nők terhesen nagyon akaratosak, hisztisek, harciasok tudnak lenni.

Társkeresőn sok ilyen lány van. Gyerek mellett szinte lehetetlen másképpen ismerkedni. Ilyen sorsú lányoknak szinte ez az egy ismerkedési lehetőség maradt.

2023. nov. 24. 22:42
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
16. Szimplán csak ostoba vagy olyan szülők gyerekei, aminek jó tükörképei. Jó családban nevelkedett értelmes, tartással rendelkező fiatalok valahogy nem keverednek trébe.
2023. nov. 25. 00:04
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
17. Te meg szivárványos vagy.
2023. nov. 26. 19:42
 19/20 anonim ***** válasza:
53%

18. :D Én meg a szivárvány!

A szivárványt mint jelenséget, jelképet szeretem, de a korcs és ostoba 21. századi eszme rendszert amit hozzá kötöttek azt megvetem.

2023. nov. 28. 23:42
 20/20 anonim ***** válasza:
16, 18 női válaszadó. :)
2023. dec. 23. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!