Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról a nőről, aki szégyenlős?
Figyelt kérdés
Inkább pozitív vagy negatív?2023. okt. 17. 16:15
1/7 anonim válasza:
Van, aki olyan arányosan Szégyenlős, őket bírom, meg egy idő után úgy is feloldódnak a gátlásai.
2/7 anonim válasza:
Negativv
A szexi bevallalós lányokat szeretem
3/7 anonim válasza:
Cuki tud lenni. Tudom hogy az önbizalom szexi, de én kedvelem a félénk, szégyenlősebb nőket is emellett. Olyankor én magam bizonyítom be neki hogy nincs miért szégyenlősnek lennie.
4/7 anonim válasza:
2 az elején én is szégyenlős vagyok aztán oldódik az ember...egy normális férfi mellett meg pláne. Nem függ össze a kettő.
6/7 anonim válasza:
Az, hogy soha egymáshoz nem fogunk szólni, mert én is az vagyok, max szar poénokkal meg kamu történetekkel elleplezem. De ez max felszínes haverságra elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!