Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő jól főz és szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő jól főz és szeret szexelni, akkor ideális feleségnek számít?

Figyelt kérdés
Egyik haverom mondta, hogy a húga szingli és nagyok belevaló, szeret főzni, dugni, azok a legfontosabbak.

2023. okt. 14. 07:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

És ha jól főz, és tüzes az ágyban, de teljesen más értekrend szerint kíván élni, mint te?

Vagy teljesen más az ízlése, és egész nap mulatós szól nála?

Alapnak jó az általad felsorolt két dolog, de ismerd meg jobban szerintem.

2023. okt. 14. 09:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy barátnőmnek mondta a palija ezt, hogy a férfiak egyszerűek mert csak szex meg kaja kell nekik, szóval ha a nő jól főz és jó az ágyban és gyakran van szex akkor tökéletes. Szerintem meg ez egy ősember, azért az emberek komplexebbek ennél, csak magát alacsonyította le ezzel a kijelentéssel. Ennyi erővel akkor csalhatja is meg lehet vele bunkó, ha utána főz neki és vele is lefekszik.
2023. okt. 14. 09:04
 13/23 anonim ***** válasza:
29%

Komolytalan kérdés, de nagyvonalúnak érzem magam, úgyhogy kapsz komoly választ:

- kevés férfival volt eddig életében, vagy akár szűz, ez azért fontos mert minél több férfival volt már, az nagyban csökkenti az esélyét hogy normálisan tudjon kötődni a párjához, tanulmányok szerint

- kedves, feminin

- inkább spirituális mintsem materialista beállítottságú

- megfelelő értékrend, elvek, ami a gyerekneveléshez is fontos, hogy jó anya legyen

- hűséges, kordában tartja a hipergámiáját a család érdekében

- szereti a férjét ezért felismeri és örömmel kielégíti a szexuális szükségleteit is, mindeközben a saját igényeit is szem előtt tartva, mivel így egészséges

- házias, rendben tartja az otthont, békességet és harmóniát igyekszik teremteni, dráma és káosz helyett

- főzés opcionális, számomra közömbös, mivel magamnak intézem ezt, sőt, ha kaját akar csinálni akkor fogadja el az étrendem és ne akarjon rámerőltetni semmit, ez is kölcsönös természetesen

2023. okt. 14. 09:44
 14/23 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó te azért akarsz szüzet mert te is az vagy és így nem buksz le hogy béna vagy :D
2023. okt. 14. 09:58
 15/23 anonim ***** válasza:
19%

14: Esetleg tanulj meg olvasni, szöveget értelmezni. Azt mondtam, hogy vagy szűz, vagy kevés férfival volt pl. <5. Ez ideális. Erről vannak tanulmányok, hogy milyen kihatással van a házasságra a szexuális partnerek száma nőknél. Nyugodtan utána lehet nézni. "Pair-bonding ability".

A mondatod második fele pedig nem is érdemel semmilyen reakciót.

2023. okt. 14. 10:03
 16/23 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó, te tanulmányok alapján leszel szerelmes? 😂
2023. okt. 14. 19:57
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

16: 4 pipás te aztán megint remekelsz itt a kognitív képességeiddel...

Először is, nem házasodok 2023-ban, nem ment el az eszem.

De ha feleséget keresnék, igen, akkor nem kellene olyan aki végigbulizta a fiatalságot és több tucat férfi átment rajta. Mert úgysem tudna se egészségesen kötődni, se betölteni a szerepét megfelelően.

Tehát, a józan ész alapján szelektálok, szelektálnék.

2023. okt. 14. 20:01
 18/23 anonim ***** válasza:
54%
17,szart se tudsz rólam, pl azt sem, hogy nem foglalkozok a pipák számával, mert akik pontoznak, szintén nem ismernek. Ha már a pipáknál tartunk, neked kettővel kevesebb van, úgy látom. :P
2023. okt. 14. 20:08
 19/23 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy a kérdés kb megfelel az "elég, ha a ffi egy fokkal szebb az ördögnél" baromságnak. De kinek mi. 16,18 voltam.
2023. okt. 14. 20:10
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

18: Hát ezt sikerült félreértened. Nem érdekel a pipák száma, és az itteni pontozásnak sem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani szerintem, mivel népszerűségen, meg szubjektivitáson alapszik...

Csak azért fogalmaztam úgy, mert feltételeztem ugyanaz a válaszoló volt a két hozzászólás.

2023. okt. 14. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!