Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért történt ez velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történt ez velem?

Figyelt kérdés
Na szóval van barátnőm 4 éve, előtte volt egy lány még középiskolába, akiért nagyon oda voltam, csak neki akkor volt palija, aztán szét mentek, próbáltam minden erővel észrevetetni magam vele..de ő leszart:/ barátok lettünk..már azok se, de amikor lett barátnőm, akkor kezdtem el érezni, h vonzódik hozzám, meg írogatott szinte megszívatott, van hogy eszembe jut..mert tényleg nagyon kedveltem..:/ de most is ha lát valahol mindig néz, és úgy, mintha ki esne a szeme..na mindegy a lényeg, h ma éjjel vele álmodtam..:( és az álom nagyon jó volt, nem tudom miért van ez, nem tudom kiverni a fejemből..ez mitől lehet? Valaki tud segíteni?! Vagy valaki hasonló cipőbe járt már?:(
2023. okt. 9. 07:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért "kellesz" neki mert elérhetetlen vagy, de ha szingli lennél rád se nézne, mint történt is. Téged is csak az hajt, hogy nem kaptad meg. Egó, hiúság játéka. Nem éri meg a kapcsolatot kockáztatni olyan valaki mellett, aki eddig figyelembe se vett. Persze ha sehogyse működik a kapcsolatod, akkor jobb szakítani, de ő vele kár tenni magadat, mert csak sérülnél, inkább illene a "barátságot" stornózni örökre és teljesen más lánnyal/lányokkal ismerkedni.
2023. okt. 9. 07:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus ócska rib.anc, akinek nem kell a srác mert nyominak tartja, de ahogy lesz barátnője, egyből elkezdi érdekelni, kva féltékeny a másik nőre, le akarja győzni, meg így hogy lett nője úgy gondolja, akkor mégsem olyan nyomi. Én is jártam így, exem volt szerelmes két évig egy lány barátjába, aki le se szarta, aztán jöttem én, akkor már hirtelen féltékeny lett (ki is mondta), akárhányszor szóbakerültem depressziós lett, tehát így már kellett neki a srác. Mondjuk a srác szakított is velem miatta és tényleg összejöttek, aztán a neten fenyegetőzött a csaj meg egy barátnője meg ilyeneket írtak hogy fulladj meg rib.anc...

Hidd el csak azt akarja hogy ő nyerjen, nem akar igazán veled járni. Verd ki a fejedből. A barátnődnek legalább tényleg te kellesz, foglalkozz vele :)

2023. okt. 9. 07:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi szépen mindenkinek, ennek a lánynak van palija, és úgy is állandóan nézeget..és igen foglalkozom az asszonnyal hisz ő tényleg szeret:) de érdekes iskolába ölelgetett meg minden, nem tudom miért tette ezt velem, nem voltam nyomi srác😀
2023. okt. 9. 08:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert utolsó riherongy, azért.
2023. okt. 9. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!