Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves lesz a barátom és már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lesz a barátom és már két éve vagyunk együtt!Mit vehetnék neki,ami nem olyan drága,de mégis hasznos és örülne neki?

Figyelt kérdés

Kérlek,hogy írjatok és azt is,hogy fiúk vagytok-e vagy lányok és a korotokat!

Köszi előre is!

BÚÉK MINDENKINEK!

2009. jan. 2. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
hmmm add magadat szalaggal átkötve (olckúl);) vagy egy üveg bort amit megisztok kettecskén egy kád vízben. Millió tippem van még ha érdekel. De szerintem te tudod a legjobban, hogy mit szeret a barátod.
2009. jan. 2. 14:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Bocs,elírtam a kérdést..nem í8dik,hanem 18-dik!

Amúgy minden ötlet érdekel!

2009. jan. 2. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

25/F

Ilyen általános kérdésre nem lehet válaszolni.

Ha megkérdezném, milyen ajándékot ajánlanál, ha egy 18 éves lányról lenne szó, te mit mondanál?

Egyik fiú lehet, modellautónak örülne, a másik 2GB RAM-nak, a 3. egy új ingnek stb.

Te ismered őt személyesen, neked kéne tudnod, minek örülhet. A 18 éves fiúk is különböznek, nem mindegyiknek ugyanaz kell...

2009. jan. 2. 14:36
 4/7 A kérdező kommentje:
25/F-nak:Igen,igazad van...,csak mégis kíváncsi lennék mások véleményére!
2009. jan. 2. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

Lány vagyok.

A páromtól 18. szülinapomra egy vizipipát kaptam, és nagyon örültem neki:)

2009. jan. 2. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
A mások véleménye 80%-ban az, hogy ezt neked kéne tudni. Olyannyira, hogy fogalmunk sincs mit szeret nem írtál ide SEMMI konkrétumot, még annyit sem, hogy mi az érdeklődési köre, vagy szeret-e bulizni, nyugodtabb, vagy inkább rámenős...ezek fontosak egy ajándék kiválasztásakor. Pl ne szervezz meglepetésbulit ha tudod, hogy legjobban egy kettesben töltött éjszakának örülne, ne egyél neki könyvet ha tudod, hogy nem szeret olvasni. Én pl könyvet kaptam a barátnőmtől karácsonyra (kétszer is kiolvastam és még egyszer ki fogom) nem vagyok egy könyvmoly de annyira eltalálta... Egyszerűen neked kell tudni és kész :) minél egyedibb annál jobb.
2009. jan. 2. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:

L/20

Ha nincs pénzed, akkor ne vegyél semmit, egyszerűen tedd az egészet emlékezetessé. (sztriptíz,gyertyafényes fürcsi, szalagos megoldás,ahogy előttem szóló is ajánlotta, sexy ruha..stb stb..)

Nekem is írj bátran ha kell még tanács!!:)

2009. jan. 2. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!