Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mit jelent..?
Figyelt kérdés
...a fejjel lefelé fordított smiley? Milyen jelentést hordozhat?
Nyilván kontextustól is függhet, illetve az illető szokásaitól. Engem most általánosságban érdekelne, hogy Ti általában hogyan értelmezitek/használjátok.
Talán segíthetne értelmezni egy szituációt.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2023. okt. 7. 08:04
1/6 anonim válasza:
Én akkor szoktam használni, amikor az egésznek nincs értelme, fejjel lefelé szmájli, mert rosszul látja a dolgokat a másik illető.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Valószínűleg a másik fél is így gondolhatta, logikusnak is tűnne (esetemben).
2023. okt. 7. 10:12
4/6 anonim válasza:
Nálam a bohócot-, a bohóckodást jelenti.
5/6 A kérdező kommentje:
Szóval ha egy komolyabb férfi, akivel abszolút jó kapcsolatunk volt, egy komoly témára (nem párkapcsolati jellegű) így reagál, akkor nem vette komolyan, amit írtam? Nem nézném ki belőle, hiszen mindig is segítőkész volt...most elbizonytalanodtam 😀
2023. okt. 7. 15:12
6/6 anonim válasza:
Nálam: aranyoskodó huncut. Mikor valami ilyesmit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!