Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önkielégítés, amíg az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önkielégítés, amíg az ember párja beteg?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményekre, nézőpontokra a témát illetőleg.

Nők számára több szexuális úton terjedő betegség van jelen (felfázás, hüvelygomba, bakteriális vaginózis).

Ezek a betegségek általában két hetet vesznek igénybe, mire újra lehet szó szexuális aktusról. Elég kellemetlenek tudnak lenni, néha annyira, hogy az önkielégítés a nő számára lehetetlen.

A kérdés, mit gondoltok, ezidő alatt a férfi "szolidaritást" vállalva fogja vissza magát önkielégítés terén, hogy ha már a nőnek sem lehet jó, akkor addig neki se legyen, vagy ez teljesen szükségtelen? Van, akinek elég lenne a szándék is, betartani nem kell. Mi van, ha a férfinek nincsen szándék erre, és úgy gondolja, hogy nem akarja ezt tartani?

Én személy szerint nem vagyok ebben a helyzetben, de bármi előfordulhat, és kíváncsi vagyok, ki mit gondol.

2023. okt. 3. 11:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nyilván nem minden pár, de nálunk például az van, hogy a párom sosem kívánja napi egynél többször, nekem meg a napi egy pont jól esik, így sosem utasítom vissza. Gyakran csak éjjel találkozunk, akkor meg ő a fáradt már, mert ő nem egy éjjeli bagoly, szóval néha ő mondja azt, hogy pihenjünk inkább, néha meg bele ugrik miattam.
2023. okt. 3. 15:29
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Hm, ha komoly betegség állna fenn és úgy masztizna azonnal kidobnám, mert nekem azt jelentené hogy egyáltalán nem aggódik értem. De azért a tiéd nem súlyos helyzet kérdező. Úgyhogy hadd csinálja, ha akarja.
2023. okt. 3. 16:27
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

12-es mi köze az érted való aggódásnak ahhoz, hogy ő egészséges és továbbra is vannak vágyai?

Különben megsúgom, ha mondjuk rákbetegen a kemoterápiás kezelés mellékhatásaitól szenvednél és életedért remegnél, akkor örülnél, hogy a párod kitart melletted, ápol, orvoshoz cipel és egyáltalán nem akarnád eldobni magadtól.

2023. okt. 3. 16:37
 14/18 A kérdező kommentje:

12 hát, nekem régen volt olyan bv-m, hogy egyik éjjel remegtem amiatt, mert csípett a kúp... Igaz, hogy ez nem 024ben látszott rajtam.

13 ebben is van valami

2023. okt. 3. 16:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne tulozz már 13, ki rákbetegségre gondolt? Istenkém. XD
2023. okt. 3. 19:09
 16/18 A kérdező kommentje:
12 15, az is benne van, hogy hogyan mutatkozik meg. Nyilván ha az ember munkába jár betegen, és a férfi otthon van, akkor addig nyugodtan
2023. okt. 3. 20:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi 12 éve vagyunk együtt, többször volt, hogy nőgyógy műtét miatt 6 hétig tartozkódnunk kellett a behatolástól. Nekem soha nem fordult meg a fejemben, hogy tiltsam, vagy engedélyt adjak önkielégítésre, mondjuk én kívántam is mindig, így a megszokott időközönként jártattam a számat a kezemet.

N

2023. okt. 3. 21:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, mégis rendszeresen maszturbálok. Ennyi. Más, mint amikor ő nyal, vagy ujjaz.
2023. okt. 3. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!