Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, normális ,hogy ezt nehezen engedem el?
Egy pár hónapja vagyok együtt vagyunk a párommal és az egyik alkalommal beszéltünk mélyebben a múltunkról.
A téma itt az intimitás volt, és hát nekem szinten 2 kapcsolatom volt előtte, viszont csak 1 esetben történt aktus. Neki a mélyen depressziós múltja miatt sokszor keveredett rossz kezelk közé így nem igazáb volt olyan ember az életében, aki becsülte volna. Ő 12 személlyel létesített kapcsolatot. Erre persze én eléggé kiakadtam.
Elmondása szerint az nem Ő volt, teljesen más személyisége volt akkor az ivás és depresszió miatt.
Nagyon rendes lány, minden klappol köztünk, viszont ezt nem igazán tudom megemészteni. Ti mit gondoltok, hogy reagálnátok erre?
Normális válaszolók kommentjeit várom, köszi!
En mar reg rajottem arra hogy azt kell a pasiknak hazudni hogy volt 1 vagy 2 hosszu kapcsolatom es kesz.
Mert különben neki állnak ítélkezni meg azt hiszik közük van bármihez is hogy kikkel jártam kikkel nem.
Mint vmi ítélőbizottság. Nem tudom kiknek hiszik magukat hogy beleszolhatnak abba hogy x évvel ezelott kivel voltam kivel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!