Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, normális ,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, normális ,hogy ezt nehezen engedem el?

Figyelt kérdés

Egy pár hónapja vagyok együtt vagyunk a párommal és az egyik alkalommal beszéltünk mélyebben a múltunkról.

A téma itt az intimitás volt, és hát nekem szinten 2 kapcsolatom volt előtte, viszont csak 1 esetben történt aktus. Neki a mélyen depressziós múltja miatt sokszor keveredett rossz kezelk közé így nem igazáb volt olyan ember az életében, aki becsülte volna. Ő 12 személlyel létesített kapcsolatot. Erre persze én eléggé kiakadtam.

Elmondása szerint az nem Ő volt, teljesen más személyisége volt akkor az ivás és depresszió miatt.

Nagyon rendes lány, minden klappol köztünk, viszont ezt nem igazán tudom megemészteni. Ti mit gondoltok, hogy reagálnátok erre?

Normális válaszolók kommentjeit várom, köszi!

2023. okt. 3. 10:29
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem, mit nem tudsz megemészteni?
2023. okt. 3. 10:30
 2/49 anonim ***** válasza:
96%
Mi zavar benne? Hogy nem szűz? Te sem vagy az. Az, hogy csak egy nővel voltál előtte, nem biztos, hogy téged tüntet fel jobb színben.
2023. okt. 3. 10:32
 3/49 anonim ***** válasza:
96%
Mert mennyit tudnál megemészteni? 9 partnert? 10-et már nem? Kit érdekel, mi volt??
2023. okt. 3. 10:35
 4/49 anonim ***** válasza:
85%
Ne kérdezz olyat amire nem akarod tudni a választ. Semmi közötök egymás szexuális múltjához.
2023. okt. 3. 10:36
 5/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem normális, de ez rajtad mit segít? Ha ez ennyire zavar téged, akkor úgyis szakítani fogtok, mert ez már a múlt, ez nem fog változni.
2023. okt. 3. 10:37
 6/49 A kérdező kommentje:
Ez nem gondoljátok soknak és kontrollálatlannak? Persze aki nem volt hasonló szituációban az nem igazán érti meg.
2023. okt. 3. 10:37
 7/49 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem mit kell ezen megemészteni. Voltak előtted partnerei.. és??
2023. okt. 3. 10:38
 8/49 anonim ***** válasza:
91%

En mar reg rajottem arra hogy azt kell a pasiknak hazudni hogy volt 1 vagy 2 hosszu kapcsolatom es kesz.

Mert különben neki állnak ítélkezni meg azt hiszik közük van bármihez is hogy kikkel jártam kikkel nem.

Mint vmi ítélőbizottság. Nem tudom kiknek hiszik magukat hogy beleszolhatnak abba hogy x évvel ezelott kivel voltam kivel nem.

2023. okt. 3. 10:40
 9/49 anonim ***** válasza:
95%
Jézus, te tök idegenek véleményétől teszed függővé a kapcsolatod? Van, akinek az is sok, ha már előtte volt valaki, másnak meg az sem, ha 100-an is voltak előtte. Arra kellene koncentrálni, hogy ti hogy vagytok egymással, nem ilyen feltételeket meghatározni mások véleménye alapján.
2023. okt. 3. 10:41
 10/49 A kérdező kommentje:
Érdekeltek a vélemények. Ennyi. Nincs ebben semmi elítelni való, inkább csak rendet raknék magamban.
2023. okt. 3. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!