Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kereshetett fel újra ezek után?
Próbálom röviden összefoglalni, van egy lány, aki tetszik, számára se voltam közömbös mert kb 2 éve kerülgetjük egymás, szex is volt igaz csak párszor, mert utána megbánja és csenddel ver, letilt, stb..
Kb 1 hónapja nagyon összevesztünk, elkezdett egy gyerekkel kavarni, ami engem annyira feldühített, hogy a csajt lefújtam paprikasprével, aztán leléptem. Utána még másnap fenyegetőzött, meg írta hogy így utál, meg úgy utál. Nem is ez idegesített fel, mert nem vagyunk együtt, hanem amiért engem tiltogat, másokkal csinálgatja, holott tudja hogy tetszik nekem, akkor ne adta volna alám a lovat, meg ne hívott volna át aznap... Most pár napja hívott, nem vettem fel, aztán írta hogy a laptopomat, amit még 1 éve adtam kölcsönbe neki hogy tudjon dolgozni róla visszaadná, de 2 perccel később már elhordott mindennek Messengeren, meg azt írta behúzza inkább. Erre lett volna kereken 1 hónapja hogy visszaadja, miért most hozakodott elő vele vajon? (nem kértem tőle sose vissza amúgy) Írta hogy bocsánatot se kértem tőle, de próbáltam volna, csak mivel sehol se írt vissza, azt hittem tiltott megint. Azért kereshet, mert vissza akart kerülni a közelembe? Másra nem tudok gondolni, mert a gépet már több különböző módon visszaadhatta volna, ha annyira akarta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!