Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja mindenki, hogy szedjek fel súlyt és legyek férfiasabb, ha közben vékonyan és fiúsan tetszem a legjobban az embereknek, nőknek?

Figyelt kérdés

197 cm vagyok és mellé 82 kg, ez mellé kisfiús arcom van, általában 5-7 évvel néznek fiatalabbnak az emberek és ezt heti szinten megkapom valakitől, ha újonnan ismerek meg valakit, tehát ezt nem a nagymamám mondogatja vagy nem én találom ki. Puha és szép a bőröm is, mindig meg vagyok borotválkozva és fiús az arcszerkezetem is. Próbálgattam már sok mindent az évek alatt, pl. borostát, de az a baj nem nő ki jól az arcszőrzetem. A bajszom, szakállam és orcám találkozásánál hiányos és ha nem nő ki full egyenletesen és dúsan, mint az egyik legjobb barátomnak, csak úgy mint Bozontnak a Scooby Doo-ból, akkor hagyom is. Frizurából is inkább a kicsit hosszabbat szeretem, mert a fejem is olyan formájú, hogy az áll jól szerintem és amúgy dús, egészséges hajam van. A másik, hogy mindenki (család, barátok egy-két kivétellel) azt mondja milyen vékony vagyok és szedhetnék fel súlyt.

Én azt érzem, hogy mindenki rosszat akar nekem valójában, mert én azt látom, hogy én így vékonyan és fiúsan tetszem legjobban a nőknek és általában az embereknek. Kétszer is voltam már 100 kg környékén, egyszer elhíztam és azért, másodjára mert 2 évig jártam edzőterembe és izom is jött rám, 95 kg-ra mentem fel, de mindkétszer azt éreztem (a visszajelzések alapján az idők során), hogy kevésbé vagyok vonzó, mint vékonyan voltam, úgyhogy többek közt ezért is inkább lefogytam. Ugyanez a helyzet a fiús, fiatalos megjelenéssel is, hogy próbálkoztam másokkal, de azok kevésbé jöttek be és csökkentek is a pozitív visszajelzések az irányomba a hónapok során, meg persze ezt is annyian mondják, pl. férfi barátaim, hogy miért nincs inkább borostám. Most azt látom így tetszem nagyon sok embernek általában (férfi is tetszhet férfinak, csak nem szexuálisan, romantikusan, hanem csak jobban bánnak veled más férfiak is, ha jobban nézel ki), illetve a nőknek is, 20 éveseknek is, 40 éveseknek is, sokszor szeretnek a nők fogdosni engem egy kicsit, hozzám érni, mert tetszem nekik. (Nem mindenkinek, de sokaknak.) Ezért nem értem, amikor mondják a családom, barátaim, hogy szedjek fel súlyt vagy akarjak férfiasabban kinézni.

2023. okt. 1. 09:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Izlés kérdése ez. Lehet így vékonyan nem látnak elég férfiasnak, viszont pl nekem is inkább a vékony/kisfiúsabb arc jön be, nem a kigyúrt/férfias vonások. Sok nőnek meg épp az utóbbi a gyengéje.
2023. okt. 1. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Barátnőd, korábbi barátnőid mit mondtak?

Tapasztalatom alapján a nők többsége kevésbé szereti a vékony alkatot, inkább a kicsit sportos, férfias megjelenést szeretik, mert biztonságérzetet ad.

Súlyt, zsírt felszedni szerintem sincs értelme, egészségesen izmosnak lenni viszont igen.

2023. okt. 1. 09:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Férfiként mondom, hogy ha heteroszexuális vagy és a kinézetedről van szó, akkor a sajátod illetve nők (nem családtag és lehetőleg nem közeli barát, mert elfogult) véleményén kívül másnak nincs jelentősége.

Teljesen mindegy hogy miért mondják, nem számít, nem egyezik a célotok. Olyan mintha a most főzni tanuló unoka adnak tanácsot a volt szakács, 50 éve csodálatosan főző nagymamának, érted. Ha férfiak mondják akkor még annyi értelme sincs, mert nekik általában fogalmuk sincs a female gazeről sem. Neked mi a fontosabb, hogy valamelyik ferfirokonodnad tetszik a tested, vagy a lánynak aki hozzadbujik az ágyban?

2023. okt. 1. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!