Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges..?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult lesz, de igyekszem érthetően fogalmazni.

Adott egy nő, akinek a képei alatt egy bizonyos személytől (férfi) láttam reakciókat (szívecske, sima lájk, stb..).

Ha a nő összes képe alól eltűntek ezek, akkor az azt jelenti, hogy a férfi visszavonta azokat, avagy törölték/tiltották egymást?

Vagy esetleg létezik olyan, hogy mondjuk kifejezetten előlem rejtse el a reakciókat?

Egyikük sem ismerősöm amúgy.

Nem vagyok egy fb-zseni, emiatt adódott a kérdés, előre is köszönöm a válaszokat :)

2023. szept. 30. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Magyarul a pasid telefonján megláttad, hogy más nőknek puncsol. Mi itt a kérdés? Lapátra vele.
2023. szept. 30. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha semmi közöd hozzájuk, akkor ne foglalkozz velük.
2023. szept. 30. 21:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem a pasim. Írtam is, hogy egyikük sem ismerősöm fb-n. Az érdekelt volna, hogy ha mondjuk én letiltanék valakit, törlődnek-e a lájkok?
2023. szept. 30. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. szept. 30. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:

A pasi szerintem néha inaktívvá teszi a profilját.

Arra ratudsz menni?

2023. szept. 30. 21:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, rá. Biztosan nem tiltott, bár nem is lenne oka rá. Ahogy írtam is, az érdekelt volna, hogy a csaj vajon tiltotta őt, vagy ő maga vonta vissza az összes addig kedvelt fotó alól a lájkokat. Nem vagyok bolond, nem is szokásom nyomozgatni, ez ilyen kivételes eset, de igazából mindegy is..
2023. szept. 30. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a pasi átállította a láthatósági policy-t akkor is ezt eredményezi.
2023. szept. 30. 22:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem, és gondolom ez az általam létrehozott egyéb fiókokat is érinti. Ez lett volna a lényeg, köszönöm.
2023. szept. 30. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!