Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki jó nő?
- OKOS legyen! Ne okoskodó, ne "DIPLOMÁS". Okos.
- Ne kérdezzen olyat, amire nem akarja tudni a választ!
- MEDDŐ!!!
- GYERMEKTELEN...vagy cuki tinilánya van, olyan 16-22. Nyami. :)
- Nem zavarják a fegyverek, hüllők, anime.
- NEM utazásmániás!
- 0 testékszer. Fülbevaló mehet.
- Teste sportos, ruhatára elegáns/irodai.
- SOHA NEM VOLT SZÍNES KANIJA!!!
ÖNMAGÁTÓL
megsúgom neked, hogy nincs jó és rossz, mivel az már egy ítélet ha ráteszel egy címkét.
mindenkinek vannak nézőpontjai ki hogyan látja a másikat és önmagát is, ha tesz rá egy cimkét már egyfajta ítélet és birálat akár önmagáról akár a másikról.
Ad magára, azaz:
- Rendesen, de nem ízléstelenül sminkel
- A haja normális (lehet hosszú vagy rövid is, de legyen szép). Ne legyek olyan “semmilyen”.
- Csinos. Edz rendesen, heti 3-4-szer, izmos (!!), nincs rakta fölösleg.
- Csinosan, igényesen öltözködik.
Utoljára hagytam azt, amin nem lehet változtatni:
- Szép.
Ez utóbbival nem érdemes foglalkoznod, mivel úgyse tudsz rajta változtatni. Fókuszálj arra, amin tudsz. Ld. fentebb.
Köszönöm a válaszokat! Mondjuk kort és párkapcsolati helyzetet senki sem írt. 😅
A második válasz nagyon szimpatikus és én nőként ezzel abszolút tudok azonosulni. De kár, hogy nem ez az általános hozzáállás!
3as, miért fontos, hogy sminkeljen? Engem például zavar az arcomon a smink, de szép tiszta az arcbőröm, meg úgy alapvetően az arcvonásaim sem csúnyák. Ilyenkor is fontosnak tartod a sminket?
Akik belső tulajdonságokat írtatok: nektek akkor ezek mellett nem gond, ha nem annyira fullos a külső, de azért rendben van? Vagy akkor az már azért befolyásolná, hogy mennyire becsülitek azt a nőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!