Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg ennyire szexuális, vizuális lények és ez tök természetes?

Figyelt kérdés

Szeretném leszögezni, hogy nem egofényezés céljából írom ki a kérdést meg nyilván kép nélkül (amit nem fogok kirakni) senki se tudja megmondani ÉS persze ízlések és pofonok.

Kamaszkorom óta küzdök önbizalomhiánnyal, illetve már általánosban is volt aki bántott és bár annyira nem hatott meg akkor, de mégis csak maradt bennem tüske. Nem vészes és nem kóros, de vannak rosszabb napjaim. Azt gondolom amúgy, hogy elég reálisan látom magam, nem vagyok szépségkirálynő kaliber, de csúnya se. Vannak dolgok amiket szeretek, vannak amiket kevésbé és amin tudok azon igyekszem változtatni, javítani, amin nem (v csak plasztikával lehetne amit nem akarok és nem fogok) azt igyekszem elfogadni.

Sose tudom eldönteni azonban, hogy férfiak hogy látnak.

Szoktam járni sétálni a környéken ahol lakom, többnyire simán egy póló+melegítőnadrágba. Ma is voltam és láttam, hogy egy csomó elhaladó autóból bámulnak ki férfiak. Több korosztály. Én ezt nem tudom hova tenni, mert ha még jól is néztem volna ki akkor érteném, de hát ma tényleg nagyon a hétvégi minimum volt.

Ha állok a buszmegállóban, akkor is tapasztalatom, sőt sokan lassítanak is. Női sofőrök persze nem.

A múltkor mentem a munkahelyemen a folyosón (nagy cég), közben beszélgettem valakivel és látom, hogy egy több férfiból álló társaság abbahagyja a beszélgetést és ránk néznek elég hosszasan, valakit el is kaptam, hogy a szemembe néz.

Volt egy rövidebb kalandom nem olyan rég egy pasival aki számomra 10/10 volt és ő is többször is bókolt és nem értettem, hogy miért velem tölti az idejét, ahelyett hogy mással lett volna.

De nem tolonganak nálam a pasit, nem kapok hetente X üzenetet, nem jönnek mindenhol oda és a többi (a helyi mítoszokkal ellenben).

Nem önsajnáltatás akar lenni a kérdés csak én nőként tényleg csak azt nézem meg, aki nekem nagyon bejön.

Férfiaknál ez ennyire normális, hogy kb. mindenkit is? Ennyivel szélesebb lenne a skála?

2023. szept. 30. 14:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem jó nő lehetsz és ezért van ez hidd el nem mindenkit néznek vagy legalább is van 2 véglet.valakit azért néznek mert jó nő és van akit azért mert nagyon nem az. Persze vannak közép utak és könnyen lehet hogy valakinek a csúnya a szép és a szép a csúnya. Olyan is lehet hogy egyszerű ösztön.
2023. szept. 30. 17:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát az én férjem például egy elég széles skálán megnézi a nőket, nem egy válogatós típus. Biztos vannak férifak, akik nem, de az én tapasztalatom az, hogy ez a jellemző. Engem is sokan megnéznek. Volt olyan, hogy már láthatóan terhes voltam, amikor a boltban elkezdett nekem dumálni 2 pasi... Szóval a többség szerintem sajnos ilyen. De ez szerintem leginkább szocializáció, nem genetika.
2023. szept. 30. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!