Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a párotoknak sok párja volt már?
Engem nem. Páromnak kb 25-30 férfival volt viszonya, állítása szerint. :)
42F
Nekem aztán mindegy, csak legyen végre normális.
F
Melyik jobb?
Az ismert, kedvelt, népszerű kóla, vagy a no-name kólaízű lötty?
Egyáltalán nem. Az a fontos, hogy most milyen ember és hogy viselkedik a kapcsolatunkban.
Számomra egyébként vonzóbb, ha az embernek van tapasztalata mind kapcsolatok, mind szex terén, szóval még előny is.
Nem zavar. Szerintem is inkább előny, úgy értve, hogy egy felnőtt embernél az a normális, ha van múltja, tapasztalt dolgokat, tudja milyen együtt élni valakivel, milyen szakítani, követett el hibákat, amikből tanult, stb.
Azt szerintem úgyis lehet érezni, ha valaki nem lépett még teljesen túl valakin a múltjából, de ilyen akkor is előfordulhat, ha szimplán van egy plátói szerelme, de amúgy senkije nem volt még, szóval ehhez nem kellenek létező exek.
Kolléganőm féltékeny a pasija múltjára, hát mit ne mondjak borzasztó ezt hallgatni. Előtte el se tudtam képzelni hogy van akit zavar h a pasijanak ő a sokadik csaja, de már mondtam h szakitson3vele és gimis fiúkkal kezdjen mert ez beteges.
32 éves amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!