Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sikerült-e idővel a plátói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült-e idővel a plátói szerelemmel megismerkedni, összejönni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Olyan sikersztori érdekelne, ahol valakinek, akár nőnek, akár férfinak nagyon sok idő elteltével sikerült megismerkednie a plátói szerelmével. Hogy történt, ki kezdeményezett? Hogy sikerült megismerni egymást hosszú idő után? A megismerés után elmondtátok az illetőnek, hogy nagyon régóta tetszik nektek? Mit reagált? Esetleg lett-e több az egészből?
2023. szept. 26. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
A plátói szerelem egyoldalú.
2023. szept. 26. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem lett kapcsolat, mert csak szexet akart. Még mindig gondolok rá. Lehetne bárkim, de ameddig nem vagyok túl rajta teljesen, nem ismerkedem senkivel. Remélem másoknak nagyobb szerencséje volt/lesz.
2023. szept. 26. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
21%

Nekem fura, mintha nem tudnád pontosan a plátói szerelem mit is jelent.

Hogyan szerelem, ha még nem is ismered?

Hogy plátói, ha még sose kezdeményeztél nála semmit és azt se tudod mit gondol?

Honnan tudod előre, hogy ez egyoldalú érdeklődés?

2023. szept. 26. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem általában a saját barátom a plátoi akik megcsalnak lelépnem. Én szeretem csak őt.
2023. szept. 26. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
*lelépnek
2023. szept. 26. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem, pedig jó lenne.
2023. szept. 26. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem sem jött össze a dolog
2023. szept. 26. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt egy, nagyon sokáig vágyakoztam utána, majd randira hívott egyszer csak,több év ismeretség után. Azt is elmondta, hogy szabad lett. Úgy indult, mint egy álom. Vacsora és gyertyafény,virág és vallomás,rengeteg szex. Aztán persze jött a hidegzuhany...

Ennyit a nagy beteljesülésekről.

2023. szept. 26. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!