Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nônek akkor is lehet megviselt arca a korához képest, ha nem "kiélt". Egy családi tragédia, és/vagy munka és család örök mókuskereke, de sok esetben a bántalmazó kapcsolat is lehet ok.
Közben meg azok, akik a külsejükbôl élnek (éltek), de nem kellett robotolniuk soha, azok nagyon jól tartják magukat a korukhoz képest.
Ezek mellett persze nagyon is árulkodik az arc, ha valaki tini kora óta iszik, donyányzik, a drogot meg se emlitve.
12. Most olyan nokre kell gondolni akikrol tudjuk , hogy kicsapongoak voltak es sok ferfi ala fekudtek
.
16: " [link]
11-es válaszoló vagyok. Pont ilyen nőkre gondoltam, mikor írtam, hogy idősebbnek néznek ki a korukhoz, látszik, hogy sok férfival voltak, kiélt a fejük.
"Most olyan nokre kell gondolni akikrol tudjuk , hogy kicsapongoak voltak es sok ferfi ala fekudtek"
Ne irigykedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!