Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, de még nem éltem ki magam, mit tegyek?
10, nem muszáj mindent kipipálni a listán.
Nem baj, ha neked ez nem volt meg.
Nem vagy szerelmes belé! Ha az lennél eszedbe se jutna, hogy one night standeket akarj! Mi az hogy nem akarsz szakítani? Akkor megfogod csalni előbb utóbb! Akkor is azt fogod hajtogatni hogy szereted? :D
Hány éves vagy, 14? Éretlen vagy! Nem való neked (jelenleg) komoly párkapcsolat. Nincs ezzel gond, de az már probléma hogy bebeszéled magadnak milyen szerelmes vagy és LEGALÁBB érzelmileg fogod csalni a párod csak azért mert önző vagy.
'You can't have your cake and eat it (too)!'
"Nem, nem csaltam meg, nem is fogom, csak egyszerűen hiányoznak az egyéjszakás kavarások, az hogy kiéljem magam."
Már hűtlen vagy hozzá, hiszen más lányokkal akarsz létesíteni szexuális kapcsolatokat.
"Nyílván mivel nagyon szeretem, nem akarom elhagyni azért hogy fűvél fával csinálhassam, de ennek a hiányát egyre jobban érzem."
Azért nem akarod elhagyni, mert fix pontot jelent minden téren, de fizikailag is hűtlen leszel hozzá, ha nem szakítasz vele.
Ha tényleg szereted, tiszteled, mint embert akkor elengeded a kezeit. Ha nem teszed meg mint írtam teljes egészében félre fogsz lépni és az azt jelenti hogy nem szereted, tiszteled őt. Képzeld el fordított esetben az egész szitut: Neked jólesne, ha a párod akibe szerelmes vagy megcsalna? Ugye, hogy nem? Akkor aszerint cselekedj: Szakíts.
Szívesen. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!