Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek utcán nő létemre ha nem birom a netes társkert már?
Sokszor van illetve csak az van hogy netről akivel találkozom kiderül hogy más mint a képen vagy egy ronda tagbaszakadt ember.
Ezen kivul sok a foglalt vagy paraszt is.
Meg a sérült.
Viszont amikor megyek utcan mindig van aki tetszik es néz engem, utánam fordul, vagy olyan is hogy epp talalkoztam az egyik rondával es másik pasi meg rámköszön az utcán, vagy beülünk valahova erre egy nekem tetsző pasi néz engem de kozben azzal kell lennem akivel vagyok.
Tegnap is egy olyannal randiztam netről aki élőben ronda. Nem is az hogy nem tetszik nekem hanem szerintem egy nőnek se tetszene
Aztán rámirt 2 szexkereső is 100 km-ről. Meg pár szakállas majom(utálom a szakállat)elegem van a netből.
Utcán viszont sokszor látok olyat aki tetszik es viszont. Igy este megyek majd valahova egyedül.
Hogyan ismerkedjek hogy ne nézzenek le hogy pasikat szólitgatok le?
Szerintem ne bántsuk őt, mert semmi baj nincs vele.
Az 1- el sem értek eggyet, mert semmi baj nincs a "toronyban".
Én férfiként ugyanígy vagyok. Bárkivel találkoztam eddig a társkeriről, mindegyik katasztrófa volt.
Vagy jóval alacsonyabb, vagy kövérebb,vagy bármi.
Ellenben, ha elmegyek valahova, rengeteg nekem tetsző nőt látok.
Legyen az egy Lidl, egy piac, egy közösségi tér, vagy bármi.
Rengeteg nekem tetsző nőt látok.
Úgyhogy én pontosan ugyanúgy vagyok mint a kedves kis kérdező.
Ez valószinüleg a Murfi törvénye sajnos.
Én is abbahagytam a társkerit a neten, és én is várom, hogy valakivel valahol összetalálkozik a tekintetünk.
Csak egy jó tanács a kedves kis kérdezőnek.:
Úgy ne induljon el soha sehova, hogy na most megcsípek egy jó pasit.
Mert így nem fog sikerülni.
Itt ez csak akkor játszik, ha teljesen véletlenül, spontán jön.
Amikor abszolút nem erre készül az ember.
Majd akkor.
Megse fordult a fejemben, hogy csodálkozzak. Miért is kéne vajon.
Egyébként köszcsi a véleményedet.
14#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!